Brytskydd C-Profilen typ I (inåtgående)

Brytskydd C-Profilen typ I (inåtgående)

735,00 kr
manufacturer
Fler produkter från Secwise

Förstärkning av inbrottsskyddet i altandörr, entrédörr eller fönster. Längd 2030 mm. För inåtgående dörrar och fönster. Välj mellan brun, vit eller galvad stål.

735,00 kr

Produktinformation

 Brytskydd C-Profilen typ I - inåtgående

  • Monteringsutrymme: på karmsidan minst 44 mm, på dörren minst 20 mm
  • Längd: 203 cm - kapas efter behov
  • Ytbehandlingar: Vit och brun tillverkad i aluzinkbehandlat stål för ett utmärkt rostskydd.
  • Anpassad för skandinaviska mått.
  • Bättringsfärg och skruvar medföljer.

     

Altandörren är nästan alltid husets svagaste dörr, och därför en mycket vanlig inbrottsväg. Man har satsat på att göra entrédörren svår att forcera, medan altandörren blivit eftersatt, och kan bli uppbruten på mindre än en minut. Även med enkla verktyg såsom en större skruvmejsel kan tjuven öppna en bekväm passage för att smidigt bära ut dina tillhörigheter via din bakgård.

Det är dock lätt att förhindra att tjuven kommer in mellan dörr och karm med sina brytverktyg - man monterar helt enkelt den tvådelade C-Profilen längs med hela dörren. C-Profilen är är relativt enkel att montera med de medföljande envägsskruvarna, men svår att bryta bort. Den verkar också avskräckande då den är synlig på utsidan. Även för att stärka skyddet på utsatta entrédörrar som ofta har lås av enkel typ, såsom portar till hyreshus eller bostadsrättsföreningar, är C-Profilen idealisk.

Mer information

Förpackningsvikt (kg) 8.0000
Passar till inåtgående / utåtgående fönster / dörrar Inåtgående fönster / dörrar