GPS tracker till bil och båt DEFA DT20 SIM-SE

GPS tracker till bil och båt DEFA DT20 SIM-SE

5 625,00 kr
Delbetala från 302,00 kr/månad
manufacturer
Fler produkter från DEFA

DEFA Tracking spårar upp din bil eller båt med hög noggrannhet

Om ditt fordon blir stulet är det mycket viktigt att snabbt hitta den igen för att minimera risken för skador på både motor, kaross och inredning. För att direkt vara förövarna i hälarna behöver man få reda på att brottet har hänt och omedelbart även kunna lokalisera var fordonet befinner sig minut för minut.

Många försäkringsbolag premierar sina kunder vid montering av ett sök- och spårsystem, kontakta ditt försäkringsbolag för aktuella uppgifter.

5 625,00 kr
Delbetala från 302,00 kr/månad

Produktinformation

DEFA Tracking består av en enhet som monteras på en dold plats i fordonet och ett tillhörande abonnemang. Med hjälp av GPS-teknologi kan ditt fordon med extremt hög noggrannhet spåras var än i Europa den befinner sig. Du som ägare får reda på stölden via SMS eller blir kontaktad av vaktbolaget (beroende på abonnemang). Med abonnemanget DEFA Basic sköter ett vaktbolag spårningen och kontakten med polis om ditt fordon skulle bli stulet och vidtar omedelbart rätt åtgärder för att stoppa stölden.

 

 

Modern teknik

DEFA Tracking är ett modernt högkvalitativt GSM- och GPS-baserat spårningssystem designat för att klara tuffast möjliga situationer. Låg strömförbrukning och inbyggt back- upbatteri innebär ett problemfritt ägande.

 

DEFA Tracking är utmärkt för installation i alla typer av bilar. Om bilen redan har ett larm, original- eller eftermonterat, kan DEFA Tracking anslutas till det. Du slipper då fundera på om någon annan hör eller bryr sig om att din bil larmar. Istället får du själv vetskap om det utlösta larmet via SMS till din mobiltelefon.

 

Tack vare den kompakta designen lämpar den sig även för motorcyklar, anläggningsmaskiner, båtar och båtmotorer.

 

 

Styrning med SMS

Från din mobiltelefon kan du när som helst sända SMS till trackingenheten och enkelt ta reda på bilens tillstånd som till exempel batterispänning, position och hastighet. Du kan även styra olika funktioner i bilen, har du t.ex. ett bilvärmesystem kan du starta det med bara några knapptryck.

 

Du kan också själv spåra bilen med hjälp av din mobiltelefon. Allt du behöver göra är att skicka ett SMS så får du information om bilens hastighet och position. På www.defa.com finns ett kostnadsfritt kartprogram där du ser exakt var bilen befinner sig.

 

 

Välj servicenivå beroende på abonnemangstyp

Trackingenheten levereras färdigkonfigurerad med SIM-kort. Du kan välja mellan två abonnemangstyper: DEFA Basic och DEFA Basic Light.

 

DEFA Basic

Med DEFA Basic skickas larm automatiskt till Falcks larmcentral om bilen skulle bli stulen. Falck utför spårning över hela Europa och sköter kontakten med polisen så att en stöld ska bli så smärtfri som möjligt för dig. Allt för en kostnad som är mindre än 100 kronor i månaden.

 

DEFA Basic Light

Med abonnemanget DEFA Basic Light är det till dig larmet skickas om bilen blir stulen. Via SMS får du ett förflyttnings- larm med den senast kända positionsangivelsen. Därefter kan du välja hur du vill spåra bilen. Abonnemangsavgiften för denna tjänst är mindre än 50 kronor i månaden.

 

 

Det här händer när fordonet är upphittat

DEFA:s samarbetspartner Falck ser till att fordonet blir transporterat till närmaste bilverkstad eller Falcks uppställningsplats. Hemtransport av fordonet och tillhörande kostnad är en sak mellan kunden och försäkringsbolaget.

 

 

Fördelen med DEFA:s kompletta lösning

Enheten i DEFA Tracking levereras komplett med färdigmonterat simkort och backupbatteri. Systemet gör med jämna mellanrum en självtest för att säkerställa att enheten är i drift och fungerar som den ska. Framtida mjuk- varuuppdateringar sker helt kostnadsfritt och automatiskt via GSM-nätet.

 

DEFA är idag en av de ledande aktörerna i norden inom området sök- och spårsystem. Produkterna har väldigt hög kvalitet och har varit den perfekta lösningen bland kunder och återförsäljare i den danska marknaden sedan 2003. DEFA Tracking är det mest kompletta sök- och spårsystemet på marknaden.

 

Hög återfinningsgrad
Systemet är mycket driftsäkert med återfinningsgrad på nära 100 procent. Fordon kan spåras över hela Europa förutsatt att det är täckning för GSM och GPS. De få tillfällen som fordonet inte har lyckats spåras misstänker brottsutredarna att det föreligger ett försäkringsbedrägeri bakom.


Försäkringsfördelar
Försäkringsbolagen premierar sina kunder olika vid montering av ett sök- och spårsystem, kunden bör därför kontakta sitt försäkringsbolag för aktuella uppgifter.

 

 

Observera att ytterligare kostnader för montage och abonnemang kan tillkomma.

Mer information

Förpackningsvikt (kg) 5.0000
Lagerstatus I lager

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?