JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Godkänd barn- och inbrottskyddande säkerhetsspärr SafeE

Godkänd barn- och inbrottskyddande säkerhetsspärr SafeE

  • Godkänd barn- och inbrottskyddande säkerhetsspärr SafeE
  • Godkänd barn- och inbrottskyddande säkerhetsspärr SafeE
manufacturer
Fler produkter från SafeE

Med säkerhetsspärren kan du vädra både fönster och dörrar bekvämt och säkert, spärren kan inte öppnas utifrån! Testad och godkänd som barnskyddande av Sveriges forskningsinstitut.

Vid beställning uppge önskad ytbehandling samt utförande för inåtgående eller utåtgående fönster och höger- eller vänsterhängda fönster. Ifall gångjärnen sitter på utsidan av fönstret så ska du kolla utifrån vilken hängning det är och inifrån om det öppnas mot dig eller från dig.

295,00 kr
295,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om vädringsbeslag

Fönsterlås  

Värdringsbeslag gör att man kan ställa upp fönstret för att vädra. Vädringsbeslag kan ha en barnskyddande funktion, som gör det omöjligt för barn att öppna, och även en inbrottsskyddande funktion, som försvårar inbrottsförsök. Vissa fönsterlås har en vädringsfunktion.

Observera dock att vädringsbeslag inte anses som godkänt låsning och inte ersätter godkända fönsterlås eller låsbara handtag. Enligt försäkringsbolagens aktsamhetskrav får vädringsbeslag nattetid stå på glänt endast i det rum du sover i, och dagtid endast om du har tillsyn över bostaden. Läs mer om eventuella krav från försäkringsbolag.

 

Produktegenskaper av barnskyddande säkerhetsanordning från SafeE

Denna späranordning av SafeE skyddar mot både inbrott och fallolyckor och är testad och godkänd av Sveriges Forskningsinstitut.

  • Finns för höger och vänsterhängda fönster och dörrar och för utåt-/inåtgående montage. Ta reda på om du har vilken modell som passar dina fönster.
  • Unik och kraftig konstruktion, alla delar helt i metall
  • Krävs fyra manövreringar för att frigöra
  • Lätt att montera och använda
  • Lätt utrymningsbar
  • Färg: Vit och silver

 

Informationsfilm om barn- och inbrottsskyddande säkerhetsspärr SafeE

Produktvikt (kg) 0.3000