Brand- och stöldskyddsskåp Robursafe S2-670/60P

Brand- och stöldskyddsskåp är ett bra alternativ för hemmet eller företaget där man vill skydda innehållet mot både brand och stöld. Robursafe S2-670/60P är ett mellanstort skåp och har en brandklassning på 60 minuter. Skåpet är förberett för fastbultning och kan utrustas med antingen nyckellås alternativt kodlås. Det medföljer även 1 st. hylla.

Välj önskat tillval och leveransalternativ nedan och vänligen observera leveransvillkoren.

Från 4 995 kr
+
 • Låga priser
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp i 15 dagar
 • Tillgänglighet: I Lager
 • Semesterstängd v29-31

Om brand- och stöldskyddsskåp

Brand- och stöldskyddsskåp  

Brand- och stöldskyddsskåpen är testade och certifierade för inbrottsskydd enligt EN 14450 och för brandskydd enligt EN 15659 / LFS 30P och 60P (30 och 60 min.). Ett brand- och stöldskyddsskåp är ett bra skåp för företaget eller hemmet vars innehåll behövs skyddas mot både stöld och brand.

Läs mer om olika kassaskåp, deras användningsområden och certifieringar vår guide om kassaskåp.


Produktegenskaper för Robursafe S2-670/60P

 • Högerhängd dörr (vänsterhängning ej möjlig)
 • 2 nycklar ingår
 • 1 uttagbar hylla
 • Invändiga mått i mm (H x B x D): 540 x 332 x 300
 • Observera att ratten till låset ökar utvändigt djup med 55 mm.
 • Fastbultning möjlig genom 2 hål i botten av skåpet (bultar ingår ej)
 • Detta brand- och stöldskyddsskåp kan även specialbeställas med valfri inredning, mått, lackning och kodlås (med European Footprint), vid intresse kontakta oss för mer information.


Tillval

 • Fastmonterat låsbart fack, höjd 155 mm (leveranstid ca 5 veckor)
 • Fastmonterat låsbart fack, höjd 355 mm (leveranstid ca 5 veckor)
 • Nyckelskena
 • Extra hylla

 

Leveransalternativ

Info  

För detta brand- och stöldskyddsskåp erbjuder vi följande leveransalternativ:

 1. Leverans utan inbärning. Leveransen sker till tomtgränsen (vid leverans till villa) eller porten (vid leverans till lägenhet eller kontor) och kunden är ansvarig för intransport av skåpet. 
 2. Leverans med rak inbärning. Leveransen sker till önskad plats inne i bostaden eller kontoret. I priset för rak inbärning ingår max 2 trappsteg och max 2 trösklar. Om du önskar beställa inbärning och har fler än 2 trappsteg eller 2 trösklar, kontakta oss för en individuell offert.
 3. Leverans med rak inbärning och fastbultning. Hemleverans med rak inbärning enligt ovan inklusive fastbultning enligt av kunden aviserad plats.
 4. Upphämtning från fabrik i Slöinge (Hallands län).

Vid leverans kommer transportföretaget att kontakta dig några dagar innan den planerade leveransen för att komma överens om lämplig datum och tid. Observera våra leveransvillkor för leverans av skåp med inbärning och fastbultning. 

 

Specifikation
Leveranstid Semesterstängd v29-31
Tillverkningsland Sverige
Typ av kassaskåp Brand- och stöldskyddsskåp
Godkänd Ja
Certifikat CE
Godkänt inbrottsskydd Ja
Inbrottsskydd certifierat enligt EN 14450
Certifierat brandskydd Ja, 60 min för dokument
Brandskydd certifierat enligt EN 15659
Låsning Kod alt. Nyckel
Hål för fastbultning 2 hål i botten / golvet
Höjd (mm) 670
Bredd (mm) 480
Djup (mm) 480
Volym (L) 53
Färg RAL 9010
Produktvikt (kg) 103.0000
Skriv din egen recension
Du recenserar:Brand- och stöldskyddsskåp Robursafe S2-670/60P
Ditt betyg
Customer Questions
Vad väger skåpet och var hämtar jag skåpet från fabrik?

Skåpet väger 103 kg och fabriken ligger i Slöinge (Hallands län). 

Vad är skillnaderna på "Värdeskåp Robursafe 50 Grade I" och "Brand- och stöldskyddsskåp Robursafe S2-670/60P"? De har ungefär samma storlek, är klassade för inbrott och brand, får förvara ungefär lika stora värden. Det ena skåpet har ett pris som är dubbelt så högt. Vilket ska jag välja för hemma bruk? Jag tänkte förvara kameror, datorer, pass, kreditkort, bilnycklar, smycken m.m. Dessa saker är av normalt värde och liknande som många hushåll i Sverige har. Idag förvarar vi dessa föremål utan någon typ av säker förvaring.

"Värdeskåp Robursafe 50 Grade I" och "Brand- och stöldskyddsskåp Robursafe S2-670/60P" är två liknande skåp, och både erbjuder ett bra skydd. Den stora skillnaden är klassningen, där värdeskåp är konstruerade, testade och certifierade enligt den tuffare...

Är dörren avtagbar på detta kassaskåp?

Ja, dörren av avtagbar för samtliga värdeskåp, säkerhetsskåp och S2-skåp från Robursafe. Ca. 25% av vikten försvinner när man tar av dörren.

Vilket skåp har bättre inbrottsskydd, säkerhetsskåp eller brand- och säkerhetsskåp (S2-skåp)?

Säkerhetsskåp är testade enligt SSF 3492 och S2-skåpen är testade enligt EN 14450 men dessa standarder är väldigt snarlika och därför erbjuder både skåptyper ett liknande inbrottskydd. Den stora skillnaden är alltså brandskyddet, S2-skåpen har den men inte säkerhetsskåpen.

Är detta skåp godkänt som vapenförvaring, dvs motsvarande SSF 3492?

Nej, brand- och stöldskyddsskåpen är inte certifierade enligt SSF 3492. Här hittar du en lista över alla godkända skåp enligt SSF 3492 som är det och som därmed lämpar sig för förvaring av vapen.

Hur smal får en passage vara vid rak inbärning? Finns krav på arbetsutrymme vid montering? Jag vill ha skåpet i ett utrymme mellan en garderob och väggen i ett hörn (55 cm brett mellan skåp och vägg). Framför finns det mer svängrum.

Det låter som att det enbart är platsen där skåpet ska stå som är smalt men att det finns gott om plats framför? I så fall är det inget problem.

Är Brand- och stöldskyddsskåp Robursafe S2-670/60P vattentät och fallskyddssäkert?

Hej! Brand- och stöldskyddsskåpen är testade och certifierade för inbrottsskydd enligt EN 14450 och för brandskydd enligt EN 15659 / LFS 30P och 60P (30 och 60 min.). Ett brand- och stöldskyddsskåp är ett bra skåp för företaget eller hemmet vars innehåll...

Vad är det för ytter mått på s2-skåpet Robursafe 670/60P?

Du hittar yttermåtten på produktsidan under fliken "Spezifikation". Yttermåtten är: Höjd (mm) 670 Bredd (mm) 480 Djup (mm) 480

Hur mycket väger brand- och stöldskyddsskåp Robursafe S2-670/60P?

Brand- och stöldskyddsskåp Robursafe S2-670/60P väger 103 kg,

Fick du inte svar på din fråga?
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!