Brandbox MBG 3300 - Brandsäker dokumentbox

Brandbox MBG 3300 är den största brandboxen i vårt sortiment, som skyddar dina papper/dokument mot brand i 30 minuter. Brandboxen fungerar både som ett bra komplement till ett redan befintligt skåp som saknar brandklassning eller som en fristående lösning. Brandboxen är utrustad med en hängmappsram för smart förvaring av hängmappar.

2 325,00 kr
 
  • Låga priser
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 15 dagar
Lagervara

Om brandboxar

Brandbox  

Brandboxar erbjuder i första hand brandskydd för dokument enligt NT Fire 017, och används i regel som insats till kassaskåp som saknar brandskydd. Brandskyddet delas in i klasser 30 P (30 minuter), 60 P (60 minuter) respektive 90 P (190 minuter). Brandboxar har även en stöldfördröjande effekt.

Läs mer om olika kassaskåp, deras användningsområden och certifieringar i vår guide om kassaskåp.

 

Produktspecifikation för brandbox MBG 3300

  • Lucka med nyckellås
  • 2 stycken nycklar ingår
  • Invändiga mått i mm (H x B x D): 292 x 352 x 356
  • Brandboxen saknar hål för fastbultning

 

Leverans

Info  

För denna brandbox erbjuder vi följande leveransalternativ:

  1. Hemleverans utan inbärning. Leveransen sker till tomtgränsen (vid leverans till villa) eller porten (vid leverans till lägenhet), och du som kund är ansvarig för inbärning av brandboxen. Observera att inbärningen måste ske samtidigt som leveransen, om brandboxen inte ska bli stående på gatan under en längre period.
  2. Upphämtning från fabrik i Slöinge (Hallands län).

Vid hemleverans kommer transportföretaget att kontakta dig några dagar innan den planerade leveransen för att komma överens om lämplig datum och tid. 

Om du önskar beställa inbärning och har fler än 2 trappsteg eller 2 trösklar, om skåpet väger mer än 500 kg, eller om du önskar beställa fastbultning av skåpet, kontakta oss för en offert.

 

Produktfilm om brandbox Master Lock

Specifikation
Leveranstid Lagervara
Typ av kassaskåp Brandbox
Certifikat CE
Godkänt inbrottsskydd Nej
Godkänt brandskydd Ja, 30 min för dokument
Brandskyddscertifikat NT Fire 017
Hål för fastbultning Inga hål
Låsning Nyckellås
Färg Svart
Höjd (mm) 359
Bredd (mm) 445
Djup (mm) 514
Volym (L) 37
Produktvikt (kg) 42.0000
Vad är det för vitt pulver på brandboxen?
Brandboxen innehåller en betongbaserad isolering och denna isolering krävs för att skåpet ska klassifieras som brandsäkert. Det är inte ovanligt att torkat betongdamm syns på ett nytt skåp då detta är ett resultat från tillverkningsprocessen samt från...
Hej Finns inte möjligheten att hämta på den lokala lastbilsstationen, då det aldrig brukar stämma med att vara hemma när dom kommer. Och om det går så borde det väl bli någon krona billigare .......
Hej Lars,Tack för ditt meddelande. Tyvärr erbjuder våra leverantörer inget sådant leveransalternativ.Observera dock att denna brandbox levereras av lokala transportbolag och att leveransdag och -tid bestäms i samråd med kunden. Därför har vi inga problem...
Finns det handtag på ovansidan av brandboxen MasterLock 3300? Och hur mycket väger boxen?
Ja, det finns ett handtag på ovansidan av brandboxen, dock är handtaget avsett för att öppna boxen, inte för att bära den. Boxen väger 42 kg, ytterligare produktspecifikation finns under fliken "Specifikation".  
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Brandbox MBG 3300 - Brandsäker dokumentbox
Your Rating