JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Skoter/ATV-lås

För låsning av snöskoter/ATV rekommenderas godkända snöskoterlås motsvarande motorcykellås enligt regelverk TFFN 701, utgåva 2. Även godkända kättingar med hänglås i  klass 3 eller högre enligt regelverken SSFN 014 respektive SSFN 022 kan användas.

Har du din skoter/ATV på ett släp, ska du låsa släpet med ett godkänt släpvagnslås. När du lämnar din ATV ska den dessutom vara fastlåst genom ramen i annat fast föremål. 

Observera att ovanstående är en allmän rekommendation avseende låskrav hos de flesta försäkringsbolag. Vi rekommenderar alltid att kontrollera villkoren med sitt eget försäkringsbolag.

5 artiklar

Rutnät  Lista 

Fallande ordning
per sida
 1. Snöskoterlås ABUS Snowmobile 37/55
  Snöskoterlås ABUS Snowmobile 37/55
  1 095,00 kr

  Godkänt skoterlås med extra lång härdad stålbygel. Låset har ABUS unika dyrksäkra pluscylinder och det är testat och utvecklat för att klara av blöta och kalla miljöer.

  Detta lås kan fås med låsningsalternativen Lika låsning och Befintlig låsning. Läs mer om låsningsalternativen.

  Läs mer
 2. Låskätting- och hänglåspaket i klass 3 till tuffa miljöer
  Låskätting- och hänglåspaket i klass 3 till tuffa miljöer
  2 640,00 kr

  Detta låskätting- och hänglåspaket i klass 3 är speciellt framtaget för mycket tuffa miljöer. Låskättingen från BEMA har en beläggning av Dacromet, som är marknadens ledande ytbehandling för tuffa miljöer såsom vatten, salt och korrosion. Hänglåset från ABLOY klarar också tuffa miljöer och har ett extra skydd för låsbygeln.

  Läs mer
 3. Låskätting- och hänglåspaket i klass 3 till motorcykeln
  Låskätting- och hänglåspaket i klass 3 till motorcykeln

  Från: 1 870,00 kr

  Till: 2 090,00 kr

  Kätting- och hänglåspaket som är godkänt i klass 3 enligt normerna SSF 014 och SSF 022. Det perfekta paketet för dig som letar efter en av försäkringsbolagen godkänd låsning för din motorcykel eller moped

  Välj önskad längd på kättingen (110 cm, 140 cm eller 170 cm).

  Läs mer
 4. Låskätting- och hänglåspaket i klass 5
  Låskätting- och hänglåspaket i klass 5
  5 240,00 kr

  Detta kätting- och hänglåspaket innehåller marknadens kraftigaste hänglås från ABLOY och marknadens kraftigaste låskätting från BEMA, som är godkända och certifierade i klass 5. Detta paket utgör därmed det absolut starkaste och säkraste låskätting- och hänglåspaketet på marknaden och lämpar sig till mycket tuffa miljöer med extrem höga säkerhetskrav, till exempel transportbolag, el- och telekombolag samt militär och polis.

  Läs mer
 5. Låskätting- och hänglåspaket i klass 4
  Låskätting- och hänglåspaket i klass 4

  Från: 1 165,00 kr

  Till: 1 195,00 kr

  Slut i lager

  Detta paket innehåller ett hänglås från ABLOY och en låskätting från BEMA som är godkända och certifierasde i klass 4, och utgör därmed det näst starkaste och säkraste låspaketet på marknaden. Denna uppsättning lämpar sig till mycket tuffa miljöer med mycket höga krav på kvalitet och säkerhet, till exempel transportbolag, el- och telekombolag samt militär och polis.

  Läs mer
Fallande ordning
per sida