Deponeringsbox Robursafe 2001-M

Deponeringsboxen Robursafe 2001-M är tillverkad i 3 mm stålplåt. Extra förstärkt deponeringsinkast med fiskningsskydd. Låset har ett betryggande ingrepp genom den kraftigt dimensionerade låskolven. Luckans gångjärnssida har heltäckande bakhake som säkrar den till skåpet oberoende av gångjärnet. I priset ingår en innerkassett där sedlarna hamnar vid deponering.

795 kr
+
 • Låga priser
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp i 15 dagar
 • Tillgänglighet: I Lager
 • Beställningsvara

Om deponeringsskåp

Deponeringsskåp  

Deponeringsskåp är avsedda för förvaring av dagskassor med mera. Det finns deponeringsskåp med och utan certifierat inbrottsskydd.

 • Med inbrottsskydd enligt EN 1143-2: Deponeringsskåp i Grade II, III och IV är testade av SSF och certifierade av SBSC enligt Europeisk standard EN-1143-2.
 • Med inbrottsskydd enligt Euro II-III. Deponeringsskåp i Grade II och III är konstruerade och uppbyggda enligt EN 1143-1 och dessutom utrustade med integrerat låsbart deponeringsaggregat med fiskningsskydd.

Läs mer om olika kassaskåp, deras användningsområden och certifieringar i vår guide om kassaskåp.

 

Produktspecifikation för deponeringsbox 2001-M

 • Deponeringslucka på framsidan
 • Boxen saknar hål för fastbultning
 • Invändiga mått i mm (H x B x D): 294 x 114 x 200 

 

Leverans

Info  

För detta deponeringsskåp erbjuder vi följande leveransalternativ:

 1. Hemleverans utan inbärning. Leveransen sker till tomtgränsen (vid leverans till villa) eller porten (vid leverans till lägenhet), och du som kund är ansvarig för inbärning av skåpet. Observera att inbärningen måste ske samtidigt som leveransen, om skåpet inte ska bli stående på gatan under en längre period.
 2. Hemleverans med inbärning. Leveransen sker till önskad plats inne i bostaden eller kontoret. I priset ingår max 2 trappsteg och max 2 trösklar. Gäller endast skåp upp till 500 kg. 
 3. Upphämtning från fabrik i Slöinge (Hallands län).

Vid hemleverans kommer transportföretaget att kontakta dig några dagar innan den planerade leveransen för att komma överens om lämplig datum och tid. 

Om du önskar beställa inbärning och har fler än 2 trappsteg eller 2 trösklar, om skåpet väger mer än 500 kg, eller om du önskar beställa fastbultning av skåpet, kontakta oss för en offert.

 
Specifikation
Leveranstid Beställningsvara
Tillverkningsland Sverige
Typ av kassaskåp Deponeringsskåp
Certifikat CE
Godkänt inbrottsskydd Nej
Certifierat brandskydd Nej
Låsning Nyckellås
Höjd (mm) 300
Bredd (mm) 120
Djup (mm) 250
Färg RAL 9010
Produktvikt (kg) 9.0000
Skriv din egen recension
Du recenserar:Deponeringsbox Robursafe 2001-M
Ditt betyg
Customer Questions
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?