JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Färgefterlysande utrymningsskylt - Midjeskylt till dörr

Färgefterlysande utrymningsskylt - Midjeskylt till dörr

manufacturer
Fler produkter från Systemtext

Färgefterlysande utrymningsskylt som används som kompletterande markering till dörrar (midjeskylt). Symboler, gulvit och grön färg efterlyser i över 10 timmar tack var Supernova.

Tillverkad i aluminium. Storlek (B x H): 105 x 800 mm.

545,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om Nöd- och utrymningsskyltar

 Skyltar

Det finns ett stort antal olika skyltar såsom förbudsskyltar, påbudsskyltar, varningsskyltar, nödskyltar, brandskyltar, informationsskyltar med mera.

Boverkets Byggregler BBR 21 delar in lokaler i olika verksamhetsklasser och för vissa av dem fordras ”vägledande markering”. Vägledande markering betyder att belysta eller genomlysta skyltar med batteribackup måste användas i dessa utrymmen. Dessa ska då placeras i anslutning till de dörrar och fönster som är avsedda för utrymning. Längs utrymningsvägar kan vanliga utrymningsskyltar användas.

I vår guide om skyltar kan du läsa mer om de olika typer av skyltar, skyldigheter som arbetsgivare och fastighetsägare bör känna till, samt några praktiska rad till den som ansvarar för skyltningen.


Supernova är ett unikt färgefterlysande sortiment.

Du höjer säkerheten i dina lokaler med den enda efterlysande skyltlösningen som garanterat uppfyller samtliga krav i gällande regelverk. (AFS 1997:11 och EU-direktiven). Regelverket och skyltarna har till uppgift att begränsa riskerna för olycksfall och att minimera personskador och materiella skador.

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
Typ av skylt Nöd- och utrymningsskylt
En- eller dubbelsidig Ensidig
Skyltmaterial Färgefterlysande aluminium
Skyltens mått (B x H) 105 x 800 mm
Skyltens kant Plan
Produktvikt (kg) 0.2000