Finger-kombiförband 6 x 400 cm

Finger-kombiförband i en större förpackning. Bredd: 6 cm. Lämgd: 400 cm.

Kombiförband är ett förband som fäster i sig själv utan att fastna i sår, kläder eller hår. Det är absorberande, elastiskt och självhäftande, vilket gör det allsidigt och enkelt att använda som såväl tryckförband som täckförband.

115,00 kr
 
  • Låga priser
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 15 dagar
Lagervara

Produktegenskaper för finger-kombiförband

Kombiförband är ett förband som fäster i sig själv utan att fastna i sår, kläder eller hår. Det är absorberande, elastiskt och självhäftande, vilket gör det allsidigt och enkelt att använda som såväl tryckförband som täckförband. Förbandet fungerar lika bra på alla typer av sår - både i värme, kyla, vått och torrt.

finger-kombiförbandet är tunnare än kombiförbandet, vilket gör det smidigt att använda på små sår på fingrar och tår. Förbandet sitter bra, även om du använder handskar. Du kan med fördel använda finger-kombiförbandet som brännskadeförband, eftersom ytskiktet är så sårvänligt. Det är också ett suveränt alternativ till plåster, eftersom det sitter så bra även när förbandet blir blött. Tack vare att det inte fäster på huden, gör det heller inte ont att dra bort!

 

Användning

Riv av den bit du behöver. Lägg förbandet direkt på såret och linda runt. Värm förbandet med handen i cirka 20 sekunder, så fäster det bättre.

 

Produktfakta

Innehåll: 6 x 400 cm förband i kartong.

Specifikation
Leveranstid Lagervara
Varumärke ProAid
Godkänd Ja
Certifikat CE
Produktvikt (kg) 0.3000
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Finger-kombiförband 6 x 400 cm
Your Rating