JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Flytplagg väst Baltic Surf & Turf Junior Röd

Flytplagg väst Baltic Surf & Turf Junior Röd

manufacturer
Fler produkter från Baltic

Surf & Turf Junior är en snygg och tuff nyhet för de yngre! En varm och skön seglarväst i dunvästdesign som är godkänd enligt samma standard som en vanlig seglarväst, så man behöver vara simkunnig. Två praktiska fickor med dragkedja och grenband för bra funktionalitet samt passform.

995,00 kr
995,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om flytkläder

Flytväst  

Flytkläder fyller samma funktion som en vanlig flytväst till sjöss, med bibehållen trygghet enligt 50N-standarden. Och både på sjöss och på land fungerar flytkläder som praktiska - och värmande - västar eller jackor. Du får alltså två funktioner i ett och samma plagg.

Vill du lära dig mer om flytkläder och annan flytutrustning såsom flytvästar, räddningsvästar och flytvästar för vattensport? Läs mer om vilka typer av flytutrustning som finns och vilken som passar dina behov bäst, vad Newton-klasser är och mycket mer i vår guide om flytutrustning

 


   

50 Newton                  För simkunnig person

50N-klassen håller en person flytande med god marginal. Ett flytplagg i 50N-klassen hjälper inte användaren till ryggläge, och rekommenderas därför endast till simkunniga personer.
 

Lagerstatus Beställningsvara, leverans ca 5-7 arbetsdagar
Typ av flytutrustning Flytkläder
Uppblåsning av flytväst Automatisk
Flytkraft (i Newton) 42 N
Färg Röd
Produktvikt (kg) 0.4

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?