JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Flytväst Baltic Trim Svart/Grå

Flytväst Baltic Trim Svart/Grå

manufacturer
Fler produkter från Baltic

Baltic Trim är en allround-flytväst som är skapad för att sitta så bra som möjligt och samtidigt ha alla de säkerhetsfunktioner som vi är vana med. Genom att man delat upp flytmaterialet i sex olika sektioner gör att passformen är betydligt bättre för både tjejer och killar. Resåren i sidorna och midjebandet med snabbspänne gör också att man enkelt kan reglera passformen till optimal bekvämlighet.

370,00 kr
370,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om flytvästar

Flytväst  

Flytvästar är godkända till 50N-standarden, vilket innebär att flytvästar håller dig flytande med god marginal men hjälper dig inte med vändning eller håller upp huvudet på dig. Man skall alltså vara simkunnig för att använda dessa produkter.

Vill du lära dig mer om flytvästar och annan flytutrustning såsom flytkläder och räddningsvästar? Läs mer om vilka typer om flytutrustning som finns och vilken som passar dina behov bäst, vad Newton-klasser är, och mycket mer i vår guide om flytutrustning.

 Produktegenskaper för allroundflytväst Baltic Trim

Precis som övriga allroundflytvästar från Baltic så har man med Trim tänkt både på funktion men också på utseendet. Tanken är att den ska vara snygg och snabbtorkande så du väljer att ha kvar den även på land. En allroundväst är godkänd enligt 50N-standarden så västen hjälper dig att hålla dig flytande men inte att vända dig rätt i vattnet eller hålla upp ditt huvud, det är därför viktigt att du är simkunnig när du väljer en  allroundflytväst.

  • 5 års Garanti
  • Kraftig dragkedja
  • Midjeband med klickspänne
  • Resår i sidorna
  • Knytsnöre i nederkant
  • D-ring för nödstoppskontakt
  • Reflexer på axlarna

Lagerstatus Beställningsvara, leverans ca 5-7 arbetsdagar
Typ av flytutrustning Flytväst
Integrerad sele? Nej
Flytkraft (i Newton) 50 N
Färg Svart/Grå
Produktvikt (kg) 0.4