JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Spisskydd i polykarbonat Prince Lionheart

Spisskydd i polykarbonat Prince Lionheart

manufacturer
Fler produkter från Prince Lionheart

Snyggt och stilrent hällskydd i transparant rökgrått polykarbonat. Skyddar ditt barn från att bränna sig på de heta plattorna. Har du en gasspis bör du inte välja hällskydd i plast. 

375,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Produktegenskaper för hällskydd i polykarbonat

Vinklat kastrullskydd utan gavlar. Används på till exempel breda inbyggnadshällar. Polykarbonat är inte det optimala valet för dig som har gasspis då värmen kan orsaka skador på platsen. Passar spisar med måtten 61-91 cm.

 

Montage

Installation

Toppmonteras eller frontmonteras med självhäftande monteringsplattor. Tejpen (25x52mm) ingår. Vid toppmontering ska avståndet från monteringsfästen till platta eller liknande ska vara minst 4 cm.

Observera att tejpen fästar bäst på hårda och släta material som metall, glas, sten och hårda laminat, och sämst på mjuka och ojämna material som trä och mjuka laminat. Fästytan måste dessutom vara slät, ren och fettfri. Tejpen går att ta bort när skyddet inte längre behövs.

Montering på ytor av trä framför hällen rekommenderas inte för detta hällskydd. Inte heller runda eller böjda ytor eftersom tejpen behöver fästas på "rak" yta.

Ladda ner montageanvisning (engelska, franska och tyska).

 

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
CE märkning Ja
Godkännanden CE
Produktvikt (kg) 0.8000