JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Kajak- och jolleväst Barn/Vuxen Baltic Dinghy PRO Marin/Röd/Vit

Kajak- och jolleväst Barn/Vuxen Baltic Dinghy PRO Marin/Röd/Vit

manufacturer
Fler produkter från Baltic

Dinghy Pro i Marin/Röd/Vit är en suverän kajak- och jolleväst som används av bland annat det svenska landslaget och flera andra OS- och VM-seglare över hela världen! Kort modell med stora öppningar för armar och hals för att man ska kunna röra sig så bra och smidigt som möjligt i den, men den är också uppbyggd av ett supermjukt flytmaterial som kallas Airex i kombination med skiktad polyten för högsta komfort.

Dinghy Pro är lätt att simma med och har en utmärkt passform så den sitter stadigt och stabilt på kroppen vilket är ett måste när man enkelt ska kunna klättra upp i en kantrad kanot eller jolle i vattnet t ex. Det är som sagt inte konstigt att vinnare världen över väljer Dinghy Pro!

550,00 kr

495,00 kr

550,00 kr

495,00 kr

Ladda ner produktblad (PDF)

Om flytvästar

Flytväst  

Flytvästar är godkända till 50N-standarden, vilket innebär att flytvästar håller dig flytande med god marginal men hjälper dig inte med vändning eller håller upp huvudet på dig. Man skall alltså vara simkunnig för att använda dessa produkter.

Vill du lära dig mer om flytvästar och annan flytutrustning såsom flytkläder och räddningsvästar? Läs mer om vilka typer om flytutrustning som finns och vilken som passar dina behov bäst, vad Newton-klasser är, och mycket mer i vår guide om flytutrustning.

Produktegenskaper för kajak- och jolleväst Baltic DINGY PRO

Dinghy Pro är tillverkad i ett supermjukt material som heter Airex i kombination med skiktad polyten för högsta komfort. Dinghy Pro är skapad för att man enkelt ska kunna röra sig både i och utanför vattnet så man har stora öppningar i armarna och halsen men också en stadig passform så västen sitter tätt när man äri vattnet ch behöver röra sig smidigt. Grenband finns som extrautrustning för storlekar upp till 50kg.

  • Ficka i mylar
  • Blixtlås i sidan
  • Kort modell med extra rymlighet
  • Midjeband med dubbel velcrolåsning och axelband

Lagerstatus Beställningsvara, leverans inom 2-4 arbetsdagar
Typ av flytutrustning Flytväst
Integrerad sele? Nej
Uppblåsning av flytväst Automatisk
Flytkraft (i Newton) 50 N
Färg Röd/Marinblå
Produktvikt (kg) 0.4