Julgåvor

Tycker du också att julskinka är lite tråkigt att ge/få som julgåva? Gör som många andra företag, ge bort en säkerhetsprodukt till dina kunder, anställda och samarbetspartners! 

Att ge bort en (brand-) säkerhetsprodukt visar inte bara omtanke, det ligger dessutom helt rätt i tiden då de flesta bränder sker under december månad. Och om produkten dessutom är snygg, blir det den perfekta julgåvan till era design- och inredningsintresserade kunder, anställda och samarbetspartners.

Gränsen för skattefria julgåvor för anställda och kunder är i år 450 kr inkl moms. Nedan har vi valt ut några brandsäkerhetsprodukter som uppfyller dessa kriterier, men naturligtvis kan vi ta fram motsvarande erbjudanden för andra produkter också. Kontakta oss via vår kundserviceportal för mer information.

 

 

Brandfilt IvanaHelsinki

Brandfilt

En brandfilt är genom sin enkla hantering det idealiska släckredskapet om kläder, möbler, TV:n, eller något på spisen fattar eld. Brandfiltarna är framtagna med högsta krav på både kvalitet och säkerhet för användaren. Glasfiberväven är belagd med ett brandhärdigt skikt som hindrar brännbara gaser från att tränga igenom väven. Den ökade tyngden gör dessutom att filten lättare ligger kvar och kväver brandhärden.

 

Ord pris: 495 kr / styck
Julgåvapris: 450 kr / styck

(vid köp av minst 5 styck)

 


Firephant 1 kg vit

Brandsläckare Firephant 1 kg vit

Har du också letat efter en brandsläckare som inte skäms för att sitta framme? Firephants vita pulversläckare har vunnit prestigefyllda designpriset reddot awards.

 

Ord pris: 549 kr / styck
Julgåvapris: 450 kr / styck
(vid köp av minst 25 styck)


 

  

* Samtliga priser inklusive moms. Villkor för ovanstående priser är minimiantal, att köparen är ett företag, samt att köpet görs senast 19 december 2014. Observera att större beställningar kan medföra längre leveranstider, så beställ i god tid.

 

  

Visa som Rutnät Lista

12 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Brandfilt Design IvanaHelsinki 120x180 cm
  Brandfilt 120x180 cm IvanaHelsinki Design
 2. Brandsläckningspaket Design - Liten
  Brandsläckningspaket Design - Liten

  Från 655,50 kr Ordinarie pris 690 kr

 3. Sportigt armband med överfallslarm SAFE by GAIA Rosa
  Överfallslarm i sportigt armband SAFE by GAIA
  159 kr
 4. Självförsvarsspray och överfallslarm Super GAIA
  Självförsvarsspray och överfallslarm Super GAIA
  249 kr
 5. Cykelhjälm Hövding 2.0 - Airbag för cyklister - Sommarkampanj
  Cykelhjälm Hövding 2.0 - Airbag för cyklister
  2 595 kr Ordinarie pris 2 995 kr
Visa som Rutnät Lista

12 Varor

Per sida
Fallande ordning