JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Låskätting- och hänglåspaket i klass 5

Låskätting- och hänglåspaket i klass 5

  • Låspaket Klass 5 - Hänglås ABLOY PL362 + Kätting BEMA Exit - 2,0 m

Detta kätting- och hänglåspaket innehåller marknadens kraftigaste hänglås från ABLOY och marknadens kraftigaste låskätting från BEMA, som är godkända och certifierade i klass 5. Detta paket utgör därmed det absolut starkaste och säkraste låskätting- och hänglåspaketet på marknaden och lämpar sig till mycket tuffa miljöer med extrem höga säkerhetskrav, till exempel transportbolag, el- och telekombolag samt militär och polis.

0,00 kr

Låskätting i klass 5 med ring BEMA Exit - 2,0 m   (+2 395,00 kr)
Hänglås ABLOY PL362 Klass 5   (+2 845,00 kr)

0,00 kr

5 240,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Paketinnehåll kätting- och hänglåspaket i klass 5

Kätting BEMA Exit 2,0 m

Låskättingen BEMA EXIT är provat och uppfyller låsklass 5 enligt normen SSFN 022 och är därmed den absolut starkaste låskättingen på marknaden, utvecklat för de absolut högst ställda kvalitets- och säkerhetskraven. Material och utförande är framprovat för att uppnå bästa möjliga beständighet och skydd mot stöld. Den hårda ytan och sega kärnan samverkar för att ge denna kätting marknadens högsta styrka. En normal elförzinkning klarar inte tuff marin miljö därför har denna kätting ett tre gånger tjockare skikt som dessutom efterföljs av en miljövänlig kromatering för att uppnå bästa möjliga livslängd. 

 

Hänglås ABLOY PL362

ABLOY PL362 är det starkaste hänglåset på marknaden, godkänt och certifierat i klass 5 enligt normen SSFN 014. Hänglåset är utrustat med ABLOY Protec2 låsning och Super Weather Proof (SWP) teknologi, som rekommenderas till mycket tuffa miljöer, till exempel marin verksamhet, transportbolag, el- och telekombolag samt militär och polis.

 

 

Låstyp Låskätting med hänglås
Godkänd Ja
Stöldskydd certifierat enligt SSFN 014 - Hänglås, SSFN 022 - Kätting
Säkerhetsklass Klass 5
Längd på kätting/vajer (cm) 200
Diameter på kätting/vajer (mm) 10
Ytbehandling Förkromad