Laddstation GP ReCyko Pro med 2 st batteriladdare och 8 st Photoflash-batterier

I laddstationen GP ReCyko Pro kan du placera två laddare med sammanlagt åtta batterier. Laddstationen erbjuder hela sex olika laddningslägen, från snabbladdning till ekoladdning och rekonditioneringsläge för att få igång batterier igen. Dessutom har laddningsstationen nyttiga funktioner och en stor LCD display som visar varje enskilda batteris välmående och aktuell laddningsnivå.

Med en laddstation får du bättre koll på var batterierna finns och du kan smidigt ta ur en av laddarna och låta den andra stå kvar i stationen.

1 495,00 kr
 
 • Låga priser
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp i 15 dagar
Lagervara

Produktegenskaper för batteriladdare ReCyko Pro

Om ReCyko Pro - När det blir extra krävande.

Världens ledande tillverkare av batterier och batteriladdare, GP Batteries, introducerar det nya, avancerade ekosystemet av laddningsbara batterier, batteriladdare och laddstationer i GP ReCyko-serien. Med sin optimala prestanda, smarta funktioner och stiliga design kommer det nya sortimentet hjälpa dig avstå från tusentals av engångsbatterier - vilket sätter mindre press på miljön och sin plånbok.

På jobbet, i hemmet eller på resande fot. Med batteriladdaren GP ReCyko Pro är dina batterier alltid redo att användas. Med plats för åtta batterier samtidigt kan du med enkelhet ta med dig exempelvis fyra batterier "to go" och låta resten ligga kvar på samma trygga ställe som du tog dem ifrån. Batteriladdning ska kännas naturlig och laddstationen underlättar för dig som använder batterier ofta och på flera olika ställen. Den här laddstationen kommer med en Auto Power Cut Off-funktion vilket betyder att du kan låta den sitta kvar i vägguttaget även när batterierna är bortagna eller fulladdade. Laddstationen är tillverkad för att fungera med ReCyko:s FAST-och FASTEST-laddare.

 

Laddningslägen

Pro Charger Dock ger dig tillgång till ett flertal funktioner som kan förlänga batteriernas livslängd. Exempelvis smart battery recovery och battery refreshing.

 • Snabbladdning (standardläget för laddning)
  Detta läge startat automatiskt efter 5 sekunder när en batteriladdare placeras i laddningsdockan om inget annat laddningsläge väljs.
  Laddtid: AA 1300-2600 mAh, 0.9-3.6 timmar, AAA 650-950 mAh, 1-3 timmar.
 • Eco
  Används för att optimera presandan och livslängden hos AA/AAA-batterierna.
  Laddtid: Circa 4 timmar för AA 2100 mAh och AAA 850 mAh.
 • Kapacitetskontrollsläge
  Används för att kontrollera batteriets maximala kapacitet. Lång laddtid då batteriet först laddas ut och sedan laddas upp.
  Laddtid: Mellan 10-12 timmar.
 • Underhållsläge
  Används för att återställa ett batteri som har överladdats eller som har lagrats i mer än ett år. I processen kommer laddaren att ladda batteriet försiktigt. Kan inte batteriet återställas kommer en varning att visas
 • Uppdateringsläge
  Används för att mäta laddningen batteriet höll när det sattes i. Processen kommer att ladda ut batteriet helt och sen ladda upp det.
  Laddtid: Cirka 10-20 timmar.
 • Rekonditioneringsläge
  Används för att återställa kapaciteten på batterier som genomgått många laddningscykler. Lång process då batteriet kan behövas att laddas ut och upp flera gånger för att vårda batteriet och förbättra dess prestanda.
  Laddtid: Kan ta upp till 80 timmar.

 

Full överblick med LCD-display

LCD-displayen på laddningsstationen visar aktuell laddstatus för varje individuellt batteri. Där kan du även se ifall det är dags att byta ut batteriet ifall det har blivit skadat eller har levt ut sin livscykel.

 • Valt batteri
 • Inget batteri
 • Dåligt batteri eller engångsbatteri insatt
 • Gammalt batteri, rekommenderas att byta ut
 • Standby

 

Förpackningsinnehåll

 • 1 st laddstation GP ReCyko Pro D861
 • 2 st batteriladdare GP ReCyko Pro M461
 • 8 st AA 2000 mAh PHOTOFLASH NiMH-batterier

Ingen mer plast. Det nya ReCyko-sortimentet använder FSC-certifierade pappersförpackningar, helt fria från plast, vilket minskar miljöpåverkan.


Specifikation
Leveranstid Lagervara
Varumärke GP Batteries
Garanti 2 år
Certifikat CE
Antal batterier upp till 8 AA/AAA
Färg Svart
Produktvikt (kg) 0.6
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Laddstation GP ReCyko Pro med 2 st batteriladdare och 8 st Photoflash-batterier
Your Rating