Lågfrekvenssirén till FireAngel Wi-Safe2 brandvarnaresystem

Lågfrekvenssirenen i FireAngel-serien ger extra skydd genom att låta högt med en lågfrekvenssignal - vilket med stor sannolikhet väcker personer med måttlig hörselnedsättning, äldre människor och barn samt drogpåverkade.

Vi rekommenderar FireAngel till alla kunder som är i behov av ett brandvarnaresystem bestående av flera komponenter och som inte vill kompromissa gällande kvalitet.

1 495,00 kr
 
 • Låga priser
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp i 15 dagar
Lagervara

Produktegenskaper för lågfrekvenssiren till FireAngel-sytem

 • Extern siren som är kompatibel till alla komponenter i FireAngel Wi-Safe2 serien.
 • Den höga, låga frekvensen ökar sannolikheten avsevärt att även personer med nedsatt hörsel, äldre mäniskor, barn och även drogpåverkade vaknar av larmet.
 • Om en komponent inom systemet indikerar lågt batteri kommer sirenen att upptäcka detta och varnar.
 • Larmsignal 85 dB på 3 meters avstånd
 • Sirenen anslutas till det fasta elnätet (240V AC, 50 Hz) men har ett uppladningsbart batteri som backup.
 • Kan monteras på vägg eller placeras fristående.
 

Teknisk information

 • Testad och godkänd enligt CE, EN 300220 och EN 301 489 (gällande radiokommunikation)
 • Sändningsfrekvens 868 MHz
 • Temperaturområde 4 ºC - 38 ºC
 • Luftfuktighet under drift: upp till 90% icke-kondens
 • Batteri: 5 års NiMh-batteri
 • Räckvidd: ca 35 meter inomhus, ca 200 meter vid  fri sikt
 • Maximal antal komponenter som kan kopplas ihop: 50 stycken
 • Material: ABS plast certifierat enligt UL94 VO brandtålig
 • Mått (H x B x D): 198 mm x 108 mm x 57,8 mm

 

Om brandvarnaresystem FireAngel Wi-Safe2

FireAngel Wi-Safe2 är marknadens mest avancerae brandvarnaresystem som lämpar sig till såväl villa, lägenhet, fritidshus samt kontor. Systemet består av ett antal olika komponenter som brandvarnare, temperaturvarnare, kolmonoxidvarnare, kontrollpanel, lågfrekvenssiren samt strobe/vibrationskudde. Upp till 50 stycken FireAngel Wi-Safe2 produkter kan kopplas ihop trådlöst i ett system.

Kommunikationen mellan komponenterna sker på det säkra frekvensbandet 868 Mhz, vilket betyder att den inte störs av övrig elektronisk utrustning som kommunicerar på det öppna frekvensbandet 434 Mhz. Räckvidden mellan komponenterna är cirka 35 meter inomhus och 200 meter vid fri sikt. Observera dock att konstruktionen (tjocka väggar) kan påverka räckvidden. 

Samtliga FireAngel produkter levereras med 5 års garanti mot tillverkningsfel. Batterier omfattas inte av garantin. Garantin gäller från inköpsdatum och garantiansvar är begränsat till värdet av en liknande brandvarnare.

Specifikation
Leveranstid Lagervara
Certifikat CE
CE märkning Ja
Färg Vit
Produktvikt (kg) 0.635
Vilka produkter kan jag koppla ihop i serien FireAngel?

Det finns Brandvarnare, Temperaturvarnare, Kontrollpanel, Lågfrekvenssirén, Stroboskop och vibrationskudde, Kolmonoxidvarnare och Nätansluten brandvarnare. Klicka Här så kan du se alla produkter som vi säljer ur FireAngel-serien. Alla går att sammankoppla...

Jag har problem med falsklarm med mina brandvarnare, vad kan jag göra?

Hej Sten, Nästan alla falsklarm beror på miljön som brandvarnaren är uppsatta i, till exempel att det finns för mycket damm, smuts, kondens eller liknande i luften. Vi rekommenderar därför alltid att läsa och följa anvisningarna i denna guide om falsklarm...

Finns det någon tydlig kontroll, typ en lampa, på att FireAngel brandvarnaren har kontakt med de andra i systemet?

FireAngel brandvarnaresystemet är utrustat med en testfunktion som gör att man enkelt kan testa samtliga varnare i systemet. Detta gör man akustiskt genom att lyssna om alla brandvarnare larmar, och inte optiskt (till exempel med en lampa).

Vad innebär Wi-Safe2?

Wi-Safe2 är eget protokoll för trådlös radiokommunikation mellan samtliga anslutna FireAngel produkter. Säkert Wi-Safe2 kommunicerar på frekvensen 868 MHz och skapar ett skyddat nätverk med 16 miljoner unika koder. All radiokommunikation med Wi-Safe2...

Vad är skillnaden mellan olika brandvarnare från FireAngel, Deltronic PX, HX, PHX, PHTX-serien, Houseguard Origo och Firephant?

Vi erbjuder ett antal noga utvalda brandvarnare och brandvarnaresystem från FireAngel, Deltronic, Housegard och Firephant. Samtliga brandvarnare håller mycket hög kvalitet och uppfyller gällande godkännanden som CE-märkning och standarder som EN 14604...

Vilka brandvarnare rekommenderar ni till lägenhet i villa, 115 kvm, kök, 2 sovrum, vardagsrum, badrum med tvättmaskin. Jag hör inte någon av de i handeln förekommande brandvarnarna pga deras höga larm frekvens. Finns det larmdosor som även innehåller "flashlight" ? Jag har en ide om en 1dosa i resp. kök, badrum, sovrummen och en lågfrekvenssiren.

Hej, Jag  rekommenderar att du tittar på brandvarnaresystem FireAngel, det finns både rökvarnare (till sovrummen och vardagsrum), temperaturvarnare (till kök och badrum) och så finns det både en lågfrekvenssiren samt ett stroboskop som kan kopplas till...

Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Lågfrekvenssirén till FireAngel Wi-Safe2 brandvarnaresystem
Your Rating
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!