Larm- och övervakningskamera YOYOCam 3G Inomhus

YOYOCam 3G Indoor är en lättinstallerad övervakningskamera för inomhusbruk som skickar sms och högupplösta bilder direkt till mobilen. YOYOCam 3G Indoor har en inbyggd rörelsesensor för bildövervakning i din bostad, på landstället, i sjöboden etc. När larmfunktionen är aktiverad reagerar kameran på rörelser och aviserar då via SMS samt skickar en serie bilder via MMS till din mobiltelefon eller till en angiven e-post adress. Kameran har IR-belysning vilket gör att den fungerar såväl dag som natt, och med inbyggt backup-batteri fungerar YOYOCam 3G Indoor även vid strömavbrott. Den omgivande temperaturen kan bevakas tack vare en inbyggd temperaturvakt med SMS-avisering vid avvikelser. 

1 545,00 kr
 
 • Låga priser
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp i 15 dagar
Lagervara

Om kameraövervakning

Kameraövervakning  

Kameraövervakning har både en brottsförebyggande och en brottsuppklarande effekt, och används därför av privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och butiker mot inbrott, stöld, överfall och skadegörelse samt klotter.

Val av lämplig övervakningskamera bör ske utifrån de individuella önskemål och förutsättningar på plats, till exempel om kameran ska spela in foton eller video, om larmöverföringen ska ske genom mobilt eller fast internet, om ett larm ska kopplas till larmcentral för åtgärd eller inte, om kameran ska installeras inom- eller utomhus, vilken upplösning kameran ska ha med mera.

Läs mer om övervakningskameror och vad man bör beakta avseende Kamerabevakningslagen och dataskyddsförordningen i vår guide om kameraövervakning.

Om kameraövervakning

Kameraövervakning

Kameraövervakning har både en brottsförebyggande och en brottsuppklarande effekt, och används därför av privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och butiker mot inbrott, stöld, överfall och skadegörelse samt klotter.

Val av lämplig övervakningskamera bör ske utifrån de individuella önskemål och förutsättningar på plats, till exempel om kameran ska spela in foton eller video, om larmöverföringen ska ske genom mobilt eller fast internet, om ett larm ska kopplas till larmcentral för åtgärd eller inte, om kameran ska installeras inom- eller utomhus, vilken upplösning kameran ska ha med mera.

Läs mer om övervakningskameror och vad man bör beakta avseende Kamerabevakningslagen och dataskyddsförordningen i vår guide om kameraövervakning.

Om övervakningskamera YOYOCam 3G Indoor

Inomhuskameran som larmar direkt till mobilen

Huset, garaget, sommarstugan, lagret, husvagnen, båten… Med YOYOCam G33 Indoor kan du enkelt och snabbt få larm och högupplösta bilder inifrån platser du vill övervaka eller skydda. YOYOCam G33 Indoor är lättinstallerad larm- och övervakningslösning för inomhusbruk som du enkelt fjärrstyr från din mobiltelefon. 

Det är också en mycket enkel och kostnadseffektiv lösning för butiker, lagerlokaler, förråd eller byggarbetsplatser, eller någon annan avlägsen plats där fast internet inte är tillgänglig eller om traditionella larmsystem är för komplicerade eller dyra att installera.

 

Produktegenskaper för YOYOCam 3G Indoor

 • Lätt att installera och använda - YOYOCam G33 Indoor installerar du enkelt på några minuter. Allt du behöver är ett SIM-kort och elström. Du kan fjärrstyra kameran från din mobil via SMS och få larm och bilder direkt till din mobil.
 • Användarvänlig app - För iPhone och Android finns en användarvänlig app för hantering och inställningar. Den hjälper dig att snabbt ställa in extrafunktioner som schemalagd aktivering och avaktivering, intervaller för bildtagning, antal bilder som ska skickas, bildupplösning etc.
 • Kan användas av hela familjen - Kameran kan styras och användas av olika behörighetsgrupper. Utöver administratören (”Master”) kan upp till ytterligare fyra personer (”Användare”), t ex familjen eller kollegorna, också få begränsad behörighet att t ex larma av och på, begära och ta emot bilder via MMS och e-post, kontrollera temperatur mm.
 • Säker drift och backup - YOYOCam G33 Indoor har inbyggd 3G- och GSM-kommunikation. Det ger dig bättre täckning och snabbare kommunikation via 3G-nätet. YOYOCam G33 Indoor larmar via SMS vid strömavbrott och har inbyggd batteribackup som garanterar en störningsfri drift. 
 • Högupplösta bilder - Kameran i YOYOCam G33 Indoor© ger bilder med upplösning upp till 1 megapixel med bra färgåtergivning och skärpa. Det gör att du i detalj kan se vad som händer.
 • Ring upp och lyssna - Den inbyggda mikrofonen gör att YOYOCam G33 Indoor© omgivning kan avlyssnas med ett vanligt mobilsamtal från din mobiltelefon.
 • Inbyggd rörelsedetektor och utvecklat mörkerseende - YOYOCam G33 Indoor© har en inbyggd infraröddetektor som direkt upptäcker rörelser. Den larmar då inom några sekunder till din mobil via SMS, därefter skickar den högupplösta bilder som MMS eller via e-post. Vid mörker och skymning sätts även kamerans vita LED-lampor automatiskt på för bättre mörkerseende och återgivning. 
 • Inbyggd temperatursensor - YOYOCam G33 Indoor fungerar även som temperaturvakt. En inbyggd temperatursensor kontrollerar temperaturen och larmar via SMS om den avviker från ett förbestämt intervall (Kan ställas in mellan -10°C till +45°C). OBS! YOYOCam har inga rörliga delar (som kan frysa fast) så den klarar sig även i omgivande temperatur som är lägre än -10°C, dock blir back-upbatteriet svagare då. Så vid ett strömavbrott kortas drifttiden på batteriet ner desto kallare omgivningen är. Användning under -10°C sker därför på kundens egen risk och ansvar.
 • Låga installations- och användarkostnader - Utöver elanslutning behövs varken tråddragning, larmabonnemang, uppkoppling till server eller internetbaserade system. Installations- och användarkostnaderna blir minimala. Det som tillkommer är kostnader för SIM-kort och GSM-/3G-trafikavgifter. 


YOYOCam G3 Indoor

 

Tekniska specifikationer för YOYOCam 3G Indoor

 • Larmdetektering: Inbyggd IR-sensor (PIR)
 • Larmmeddelanden: SMS, bild (MMS, E-post)
 • Bildupplösning: Upp till 1280x768 px (1 Mp)
 • Mikrofon för avlyssning: Inbyggd
 • Temperaturvakt: Inbyggd
 • Strömadapter: 110V~240V – DC 12V / 1A
 • Batteribackup: Inbyggd, upp till 10 timmar
 • YOYOCam 3G Indoor är specad för drift i temeraturer från -10°C till +45°C.
 • Språk: Svenska och engelska (valbart)
 • Användarguide: Svensk
 • App för hantering och inställningar: iOS och Android (gratis)
 • Storlek (exklusive antenn): 75 x 125 x 43 mm
 • Vikt (inklusive antenn): 155 g
 • SIM-kort (ingår ej): Standardstorlek
 • Förpackningsinnehåll: G33, strömadapter, väggfäste 

 

Användarmanualen

Installation  

Ladda ner användarmanualen för YOYOCam 3G Inomhus.

 

YOYOCam appen

Ladda ner YOYOCam appen i App Store genom att scanna denna QR-kod:

Ladda ner YOYOCam appen

Specifikation
Leveranstid Lagervara
Varumärke Yoyomotion
Certifikat CE
Abonnemang Utan / gratis abonnemang
Larmkomponent Kamera med rörelsedetektor
Kameratyp Larmbaserad fotoövervakning
Inomhus / Utomhus Inomhus
Kameraupplösning HD - 1280 x 768
PTZ-styrning Nej
Larmkommunikation Mobilt internet (3G)
Färg Vit
Produktvikt (kg) 0.497
Dokument
Var får jag tag i nytt batteri till min Yoyomotion 3g kamera?
Vi kan ordna med nytt batteri till YOYOCam 3G. Kostnaden blir 249 kr.
Hade en YOYOCam 3G installerad, den larmade vid inbrott men den låter inte något, inget avskräckande tjut. Tjuvarna hann krossa larmet.
Larm- och övervakningskamera YOYOCam 3G Inomhus har visserligen en inbyggd siren men eftersomYOYOCam 3G är avsedd för inomhusbruk kommer den aldrig kunna ha en avskräckande effekt. Om man är ute efter ett larm med avskräckande effekt måste man ha ett utomhussiren som monteras högst upp på fasaden eller skorsten och har ett signal på minst 100 dB,
Är YOYOCam säker med hänsyn till intrång från utomstående?
YOYOCam är nog så säker mot intrång som en övervakningskamera kan bli. YOYOCam kommunicerar som standard endast med SMS/MMS över GSM/3G/4G, vilket får anses som säkra kanaler. Mobilnätet har krypterad trafik, och med YOYOCam och med SMS/MMS-trafik finns inte heller någon uppkoppling till internet, eller någon molntjänst eller server inblandad, utan det är trafik från kundens mobil till/från kameran över operatörens mobilnät.
Vilken operatör och vilket abonnemang ska jag välja till min YOYOCam?
Ett mobilabonnemang eller ett kontantkort från alla de stora operatörerna (Telia, Telenor, Tele2/Comviq eller Tre) fungerar alla utmärkt. Kameran använder endast mobildata (surf) så abonnemanget/kortet måste ha stöd för det. Datamängden beror på många olika faktorer men 2-3 GB i månaden är en bra start.
Finns väggfästet att köpa separat till YOYOCam videoövervakningskameran?
Vi borde kunna hjälpa till att hitta ett passande väggfäste till din YOYOCam kamera. Vi skulle dock behöva veta exakt vilken modell du har. Återkom gärna med modellbeteckningen eller en bild på kameran.
Hur mycket data förbrukas vid användning av övervakningskamera YOYOCam 3G / 4G
Dvs det är många parametrar som påverkar dataförbrukningen för en 3G- eller 4G-uppkopplad kamera. Inte bara det uppenbara att den förbrukar data när den är uppkopplad (direktvisning av video eller uppspelning av inspelad video), utan även cilken kameramodell det handlar om, hur och var inspelningar lagras (i kameran eller i molnet), signalstyrkan på installationsplatsen och så vidare.
Hur stor förbrukning är det på kontantkortet. Kostnad per månad undras.
Hej Stefan,Det är inte möjligt ett ge ett entydigt svar eftersom det beror helt på hur mycket kommunikation som sker mellan kameran och användaren samt vilket mobiloperatör och vilken plan / vilket abonnemang man väljer. Om man aldrig anropar kameran...
Finns det en 12V adapter till YOYOCam? Jag ska ha den i båten nämligen...
12V-adaptern till YOYOCam G33 för anslutning till ciggtändaruttag fanns förutom men tillverkaren slutade att sälja den för rätt länge sen. Kameran drivs dock med 12V (om det är YOYOCam 3G Indoor / G33) så den kan anslutas direkt till ett 12V-system. I så fall får du ordna med en egen kabel med önskad kontakt i den del som ska anslutas till 12V. Detta kan antingen göras genom att själv "tillverka" den med kontakter och kabel, eller att klippa befintlig kabel vid nätadaptern om montera på ciggtändarkontakt eller vad som nu önskas i den delen. Kjell&Co är välsorterade när det gäller den här typen eltillbehör. MEN, om du vill ordna med egen anslutningskabel, kontakta gärna tillverkaren på support@yoyomotoion.com först för instruktioner. Det är mycket viktigt att polariteten (det är likström) blir rätt, annars kan kamerans elektronik bli förstörd!
Stöder YOYOCam G33 bara Iphone, inte Android?
För iPhone och Android finns en användarvänlig app för hantering och inställningar. Den hjälper dig att snabbt ställa in extrafunktioner som schemalagd aktivering och avaktivering, intervaller för bildtagning, antal bilder som ska skickas, bildupplösning etc.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Larm- och övervakningskamera YOYOCam 3G Inomhus
Your Rating