Magnetlås till lådor och skåp Dreambaby självhäftande 8-pack

Självhäftande magnetlås från DreamBaby är den nya generationens skåp- och lådreglar! Magnetlåsen behöver inte skruvas fast och lämnar därmed inga märken på dina möbler och öppnas med en magnetisk nyckel. På låsen finns det även en indikator där du enkelt kan se om skåpet/lådan är öppen eller stängd vilket är extra bra om du inte alltid behöver ha det låst utan endast vid behov.

Den här förpackningen innehåller 8 magnetiska lås, en nyckel samt skruvar ifall man vill montera låset permanent.

375 kr
+
  • Låga priser
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 15 dagar
  • Tillgänglighet: I Lager
  • Lagervara med omgående leverans

Produktegenskaper för magnetlås till lådor och skåp dreambaby® Mag Lock® självhäftande 8-pack

Aldrig har det varit enklare att barnsäkra lådor och skåp utan att slippa skruva eller att lådan/skåpet alltid hålls stängd. Magnetlåsen från DreamBaby är därför extra bra för er som bor i hyresrätt, där man inte vill skruva i möbler, eller för mor- och farföräldrar som inte vill bråka med stängda lådor eller skåp när barnbarnen inte är på besök. 

Eftersom själva låset är på insidan så syns det inte och drar ingen uppmärksamhet till sig och du till skilnad mot mer traditionella lås så slipper du klämma dig när du ska låsa upp, det är bara att ta fram magneten och sätta den på utsidan så är det upplåst. Indikatorn hjälper dig att hålla reda på om låset är stängt eller öppet, grönt för låst och rött för upplåst.

Förpackningsinnehåll

  • 8 st självhäftande magnetlås
  • 1 magnetisk nyckel
  • Skruvar ifall man vill montera fast låset permanent

Installation

Eftersom produkten är magnetisk så ska du undvika att placera den vid el-uttag eller där kablar sitter lösa. Tänk också på att inte ha magneten/låsen nära kreditkort, datorer, cd-skivor eller vid din smartphone vid installation.

 

Produktfilm om dreambaby® Mag Lock®

Specifikation
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Tillverkningsland Australien
Färg Vit
Skriv din egen recension
Du recenserar:Magnetlås till lådor och skåp Dreambaby självhäftande 8-pack
Ditt betyg
Customer Questions
Går det att köpa till en extra ”nyckel” till magnetlåsen 8 pack. ?

Ja, extra nyckel till magnetlåsen dreambaby Mag Lock finns att köpa här: https://www.stgeorge.se/extranyckel-till-magnetlas-dreambaby-mag-lock.html

Fick du inte svar på din fråga?