Om St George Security Store

Om St George

St George och draken

St George (Sankt Göran) är hela världens skyddshelgon. Enligt legenden räddade en riddare med namnet George en stad och en princessa från en elak drake (läs mer om legenden av St George på Wikipedia). I över 1.800 år har St George skyddat människor i olika länder, städer och olika föreningar från allt onda. 

Världen behövs inte längre skyddas från elaka drakar, men inbrott, stöld, överfall och olyckor förekommer dessvärre fortfarande, och i St George Security Store hittar du produkterna som skyddar dig, din familj, ditt hem och samtliga dina ägodelar. St George Security Store - St George i modern tappning!

St George Security Store är sedan mars 2014 en del av United Commerce Group Scandinavia AB, ett svenskt e-handelsbolag med organisationsnummer 556935-7121. Vi utför inga installations- eller servicearbeten och har inga fysiska butiker. United Commerce Group Scandinavia AB har ett samarbete med Nordens ledande försäkringskoncern If och driver även Ifs säkerhetsbutiker i Sverige, Denmark och Finland. Bolaget har även ett antal egna varumärken som Jimmy Fasad och Megalock.

 

Om St George Security Store

St George Security Store är Sveriges ledande säkerhetsbutik på nätet. Hos oss hittar du marknadens mest kompletta sortiment av säkerhetsprodukter inom inbrottsskydd (lås och larm), stöldskydd (t ex kassaskåp), brandskydd, barnsäkerhet, personlig säkerhet, första hjälpen samt produkter som skyddar din bil, båt, cykel/mc och allt annat som du är rädd om. Och eftersom vi är både lösnings- och leverantörsoberoende, kommer vi alltid kunna rekommendera säkerhetslösningen som passar dina behov bäst.

Hållbar säkerhet i fokus

Hållbarhet är en av vår tids största utmaningar och även för oss på St George är hållbarhet en mycket viktig fråga. Vi kallar det hållbar säkerhet och med det menar vi hållbara säkerhetsprodukter, en hållbar miljö och hållbara kundrelationer.

Hållbara säkerhetsprodukter

Hos St George hittar du marknadens bästa säkerhetsprodukter från världens ledande tillverkare av en enkel anledning: Du ska kunna lita på att produkterna fungerar när du behöver dem. Säkerhetsprodukter gör skillnad mellan ett inbrottsförsök och ett fullbordat inbrott, ett stöldförsök eller ett fullbordat stöld och i vissa fall mellan liv och död. Vi tycker därför att man aldrig ska kompromissa på kvalitet och funktionalitet när det kommer till säkerhetsprodukter, och är därför väldigt noggranna avseende vilka leverantörer och produkter som vi erbjuder till våra kunder. Vi är medvetna om att det finns produkter till lägre pris på marknaden men dessa är i regel av lägre kvalitet och vi uppmanar därför att alltid ta in kvalitet, funktionalitet och driftsäkerhet med i en jämförelse.

Hållbar miljö

Först och framförallt påverkar hållbara säkerhetsprodukter av hög kvalitet, som har en lång livslängd och som tillverkas med miljöpåverkan i fokus, miljön betydligt mindre än billiga säkerhetsprodukter av dålig kvalitet och kort livslängd. Därför är vårt fokus på hållbara säkerhetsprodukter också en fokus på en hållbar miljö. Därutöver försöker vi att minimera vårt klimatavtryck på alla tänkbara sätt, stora som små, bland annat genom att köpa in grön el, ta endast cykel, kollektivtrafik eller tåg till möten och återanvända förpackningsmaterial i stor utsträckning.

Hållbara kundrelationer

Detaljhandelsbranschen är i stark förändring och vi på St George har i många är framgångrikt lett denna utveckling. Ett kvitto på vårt arbete är bland annat vår utmärkelse som Årets E-handel och förtroende som Nordens största försäkringskoncern If sätter i oss. Vi tror mycket i värdet av en lösning- och leverantörsoberoende rådgivning, som ger kunderna den lösning eller den produkt som de verkligen behöver. Därför lägger vi stora resurser på att utbilda, informera, inspirera och hjälper våra kunder gällande sina säkerhetsbehov, bland annat genom följande:

  • Våra guider för att få en bra överblick inom olika produktkategorier.
  • Våra säkerhetstips för att få inspiration och information kring olika användningsområden.
  • Vår hjälpcenter för att hitta svar kring de vanligaste produktfrågorna eller ställ din egen produktfråga. 
  • Kontakta oss om du är i behov av personlig rådgivning eller bli upplagd som fakturakund (endast företag och föreningar).

Våra fina kundomdömen visar tydligt hur mycket vår kundservice uppskattas. Om du som kund önskar kunna ta del av vår kompetenta rådgivning i framtiden, skulle vi vilja be dig att fundera både en och två gånger om det är hållbart att utnyttja vår kundservice och därefter köper produkten hos en multinationell lågpriskedja eller inte.

 

 

Följ oss i sociala medier

Instagram    Youtube    Facebook    Twitter
Prenumerera vårt nyhetsbrev | Besök vår hjälpcenter | Ge oss ett omdöme på Trustpilot