Om St George Security Store

Om St George

St George och draken

St George (Sankt Göran) är hela världens skyddshelgon. Enligt legenden räddade en riddare med namnet George en stad och en princessa från en elak drake (läs mer om legenden av St George på Wikipedia). I över 1.800 år har St George skyddat människor i olika länder, städer och olika föreningar från allt onda. Världen behövs inte längre skyddas från elaka drakar, men inbrott, stöld, överfall och olyckor förekommer dessvärre fortfarande, och i St George Security Store hittar du produkterna som skyddar dig, din familj, ditt hem och samtliga dina ägodelar. St George Security Store - St George i modern tappning!

 

Om St George Security Store

St George Security Store är Sveriges ledande säkerhetsbutik på nätet. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment av säkerhetsprodukter inom inbrottsskydd (lås och larm), stöldskydd, brandskydd, barnsäkerhet, personlig säkerhet, första hjälpen samt produkter som skyddar din bil, båt, cykel/mc och allt annat som du är rädd om. 

  • Marknadens bästa säkerhetsprodukter från världens ledande tillverkare. Vi hoppas att du aldrig kommer att ha nytta av dem säkerhetsprodukter som du köper av oss. Men, om du gör det, bör du kunna lita på att dem fungerar till 100%, eftersom det kan göra skillnad mellan exempelvis ett inbrott och ett inbrottsförsök, eller i värsta fall mellan liv och död. Vi tycker därför att man aldrig ska kompromissa på kvalitet och funktionalitet när det kommer till säkerhetsprodukter, och är därför väldigt noggranna avseende vilka leverantörer och produkter som vi erbjuder till våra kunder. Det finns produkter till lägre pris på marknaden som är av lägre kvalitet, och vi uppmanar därför att alltid ta in kvalitet, funktionalitet och driftsäkerhet med i jämförelsen.
  • Marknadens bästa priser. På grund av våra höga försäljningsvolymer kan vi erbjuda genomgående låga priser på hela vårt sortiment, till skillnad från många så kallade "prispressare" som erbjuder ett fåtal lockpriser och har höga priser på alla andra produkter. Jämför gärna våra priser med andra webbutiker!
  • Marknadens bästa webbutik. Vär ambition är att tillhandahålla marknadens mest användarvänliga webbutik med en tydlig struktur, logisk navigation, bra sökfunktion och omfattande filter för relevanta produktattribut - allt för att du ska kunna hitta och upptäcka dem säkerhetsprodukter som passar dina individuella behov och önskemål. Webbutiken är byggt i responsiv design och fungerar lika bra på datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Självklart erbjuder vi många olika betalningsalternativ och fraktsätt. Redan 2010 har St George Security Store blivit utsett till Årets E-handel av Svenskt Handel, och vi har jobbat hårt sedan dess för att utöka vårt försprång på marknaden.
  • Marknadens bästa kundservice. Bra produkter till bra priser anser vi som en självklarhet, och det är genom vår kundservice som vi utmärker oss från konkurrenter genom att tillhandahåller följande:
    • Kompetent kundtjänst som gör sitt yttersta för att kunna svara på samtliga dina frågor.
    • Utförlig information kring produkter, användningsområden, beställningen med mera i vår hjälpcenter.
    • Snabba leveranser till de närmaste utlämninsställen med Sveriges ledande transportföretag, PostNord och DHL. 

 

St George Security Store är en del av United Commerce Group Scandinavia AB

St George Security Store är sedan mars 2014 en del av United Commerce Group Scandinavia AB, ett svenskt e-handelsbolag med organisationsnummer 556935-7121. Vi utför inga installations- eller servicearbeten och har inga fysiska butiker.

Vänligen observera att St Geore Security Store inte har några kopplingar till företaget St George Säkerhet AB, vars verksamhet har tagits över av företaget Punctum Lås & Larm AB i juli 2013.