Portabel batteriladdare GP PowerBank Voyage 2.0 med 15.000 mAh - Grå

GP Portable PowerBank Voyage 2.0 med en batterikapacitet på 15.000 mAh är en av de kraftigaste portabla batteriladdarna på marknaden, och klarar av att ladda din mobiltelefon i minst sex omgångar innan du behöver ladda din PowerBank igen. Samtliga batteriladdare i Voyage 2.0-serien har ett tåligt metallhölje med gummibeklädda kanter för att stå emot slag och stötar. Voyage 2.0 lämpar sig därmed utmärkt för människor med högsta krav.

595 kr
+
 • Låga priser
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp i 15 dagar
 • Tillgänglighet: I Lager
 • Lagervara med omgående leverans

Om portabla batteriladdare

 Batteriguiden  

I takt med att våra liv digitaliseras allt mer, blir vi mer och mer beroende av ha fungerande mobiltelefoner, surfplattor, digitalkameror och andra elektroniska enheter. En portabel batteriladdare kan ladda upp dina enheter flera gånger om, var du än är. En portabel batteriladdare handlar därför dels om bekvämlighet, men också om säkerhet om du behöver slå larm, få larm eller öppna ett digitalt lås, för att ge några exempel.

I vår batteriguide hittar utförlig information om olika batterityper, batteristorlekar samt praktiska tips kring lagring med mera.

 

Produktegenskaper för GP PowerBank Voyage 2.0 med 15.000 mAh

GP PowerBank Voyage 2.0 är en serie portabla batteriladdare som lämpar sig för att täcka behovet av ha tillgång till mycket energi och är perfekt för människor som reser mycket, oavsett om det är i jobbet, till skolan, i vardagen eller på semestern. Denna model har en kapacitet på 15.000 mAh vilket räcker för att ladda en mobiltelefon minst sex gånger.

LED-indikationer för Voyage 2.0

 • Laddar: Sista LED-indikatorn blinkar 
 • Fulladdad: Alla LED-indikatorer lyser 
 • Fel: 1:a LED-indikatorn blinkar snabbt och därefter slocknar

 

Laddar din smartphone    Laddar din surfplatta    Laddar dina hörlurar    Laddar dina spelkontroller    Laddar din spelkonsol    Laddar din GoPro    Laddar dina fjärrkontroller

 

Säkerhetsfunktioner i portabel batteriladdare från GP PowerBank

Ett batteri är ingen leksak och felaktig hantering kan få tråkiga konsekvenser. Därför är samtliga litiumceller som används i GP PowerBank godkända enligt UN38,3, vilket betyder att de är säkra att använda under flyt- och båttransport. De är också CE-märkta och uppfyller alla EU-krav. Dessutom har alla GP PowerBanks inbyggda säkerhetsfunktioner som skyddar laddaren (PowerBank), enheten som laddas (t ex din mobiltelefon) och framförallt användaren. 

Överströmsskydd
Om enheten som laddas drar för mycket ström från PowerBank så kan både din laddare och din enhet skaddas. För att förhindra detta har alla GP PowerBanks ett överstänningsskydd som stoppar laddaren för att hindra den från att bli överhettad eller ta eld.

Kortslutningsskydd
Vid en kortslutning uppstår en snabb och överdriven strömtillförsel som kan orsaka stor skada på både enheten som laddas och PowerBank. Om USB-utgången kortsluts så kommer laddningen att avbrytas för att förhindra att PowerBank eller enheten som laddas överhettas eller tar eld.

Övertemperatursskydd
När för mycket ström leds genom batteriet eller under ogynnsamma förhållanden kan laddaren bli överhettad. Därför har vi installerat ett övertemperatursskydd som säkerställer att batteriet verkar under säkra förhållanden och undviker alla risker relaterade till överhettning. 

Låg- och överspänningsskydd
En batteridriven enhet kan bara hantera en viss spänning. GP PowerBanks har försetts med en en gräns som reglerar hur mycket spänning laddaren skall hantera, vilket förhindrar batteriskador som orsakas av oväntad strömtillförsel eller överurladdning.

Stötsäker
Ett fall kan orsaka stor skada på batteriet,vilket i sin tur kan skada både laddaren och enheten som ska laddas. Om man har otur kan det även resulterar i att batteriet tar eld eller exploderar. Cellerna i GP PowereBank är testade och godkända för att klara stötar och fall.


Teknisk information

 • Batterityp: Lithium-Polymer laddningsbar 3,7 V 15.000 mAh
  • Laddtid ca 6 timmar
 • Ingångar: 
  • Micro-USB 5V 2A
  • USB-C 5V 3A
 • Utgångar: 
  • 2x USB-A 5V 2.4A
  • 1x USB-C 5V 3A ( Total 3A)
 • Dimension (L x B x H): 152 x 90 x 25 mm
 • Laddar din telefon minst 6 gånger
Specifikation
Leveranstid Lagervara med omgående leverans
Batteristorlek Portable Powerbank
Batteriet passar till Smartphones, Surfplattor, Bluetooth-hörlurar, Portabla högtalare, GoPro, Digitalkamera, Spelcontroller , Handhållna spel, Radiostyrt
Uppladdningsbart batteri Ja
Batteriets elektrokemiska ämne Lithium Polymer (LiPo)
Batterispänning i Volt (V) 3,7 V
Batterikapacitet i mAh 15000
Antal USB utgångar 2
Certifikat CE
Färg Grå
Produktvikt (kg) 0.38
Skriv din egen recension
Du recenserar:Portabel batteriladdare GP PowerBank Voyage 2.0 med 15.000 mAh - Grå
Ditt betyg
Customer Questions
Hej, hur mycket väger GP powerbank Voyager 2.0 15000 ? / Tommy

Hej! Den väger 380 gram. Mvh /Magnus

Fick du inte svar på din fråga?