JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Räddningsväst Barn/Vuxen Skipper Baltic

Räddningsväst Barn/Vuxen Skipper Baltic

manufacturer
Fler produkter från Baltic

Räddningsväst Skipper är designad för att passa alla - från barn till vuxen! Skipper har samma säkerhet och passform som våra andra modeller och är godkänd i alla storlekar enligt senaste standarden EN ISO 12402. 

380,00 kr
380,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om räddningsvästar

Flytväst  

En räddningsväst vänder en medvetslös eller icke-simkunnig person i ryggläge, till skillnad från en flytväst som inte har denna förmåga. Uppblåsbara räddningsvästar i 150N-klassen har mycket god vändningsförmåga och finns med automatisk eller manuell gasuppblåsning. En uppblåsbar räddningsväst erbjuder i ouppblåst form ingen bärförmåga och rekommenderas därför endast till simkunniga personer.

Vill du lära dig mer om räddningsvästar och annan flytutrustning såsom flytvästar, flytkläder och flytvästar för vattensport? Läs mer om vilka typer av flytutrustning som finns och vilken som passar dina behov bäst, vad Newton-klasser är och mycket mer i vår guide om flytutrustning.


Produktegenskaper för räddningsväst Baltic Skipper

Förutom high visibility tyg har Skipper även grenband, visselpipa, kraftigt midjeband och dragkedja.  Modellerna upp till 30 kg har ett kraftigt lyfthandtag för att man ska kunna lyfta de barn som ramlat överbord. De två minsta storlekarna har också en grenbandsbyxa som kan knäppas i två lägen för att ge maximal säkerhet för de allra minsta!

  • Lyfthandtag bakom kragen på de två minsta storlekarna
  • Bredare grenband och dubbla fästen på de två minsta storlekarna
  • High visibillity tyg
  • Visselpipa
  • Dragkedja

Lagerstatus Beställningsvara, leverans inom 2-4 arbetsdagar
Typ av flytutrustning Räddningsväst
Flytkraft (i Newton) 100 N
Färg Orange
Produktvikt (kg) 0.4000