JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Rattlås Disklok M till mindre husbilar och transportbilar

Rattlås Disklok M

  • Rattlås Disklok väska
manufacturer
Fler produkter från Disklok

Rattlåset Disklok S täcker hela ratten och utgör därmed ett mycket effektivt stöldskydd för både din bil och själva ratten inklusive krockkudden. Disklok M passar de allra flesta husbilar och transportbilar (se specifikation nedan).

1 595,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om rattlås

Rattkrycka  

Rattlås (rattkryckor) är mekaniska låsanordningar som sätts över själva ratten och därmed gör det omöjligt att använda ratten och köra iväg med bilen. Rattlåsär ett effektivt stöldskydd för samtliga bilar, även för bilar med elektroniska startspärrar. Anledning är att organiserade ligor av biltjuvar i många fall kan dekodera (läsa av) signalerna från elektroniska startspärrar och sedan enkelt köra iväg med bilen. Att avlägsna ett starkt mekaniskt skydd däremot är alltid besvärligt, det tar tid och är förenat med högt ljud, vilket avsevärt minskar risken för bilstöld. Biltjuvarna väljer nämligen hellre en bil utan rattlås helt enkelt.

Kraftiga rattlås utgör därmed ett enkelt och mycket effektivt stöldskydd för samtliga bilar.

 

Produktegenskaper för rattlås Disklok M

  • Rattlåset Disklok omsluter hela ratten i stål och skyddar därmed inte bara bilen utan även själva ratten inklusive airbag och annan elektronik i ratten från stöld.
  • Disklok sitter lös på ratten och kan lätt vridas på ratten, därmed blir det omöjligt att styra bilen när Disklok är monterat.
  • Disklok är certifierat av Thatcham i kategori 3.
  • Modellen Disklok M passar de allra flesta mindre skåpbilar, transportbilar och husbilar med en rattdiameter på 386 - 410 mm och en kransdiameter på max 40 mm.

 

Låstyp Rattlås
Säkerhetsklass Klass 3
Testinstitut Thatcham Vehicle Security, England
Färg Silver
Produktvikt (kg) 4.4