JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Reflexrosetten liten på kulkedja

Reflexrosetten liten på kulkedja

manufacturer
Fler produkter från PP Reflective

Reflexrosetten är en ny innovativ svenskdesignad reflex som gör det enkelt för dig att både vara säker och stilren i mörkret! Denna reflex är lite mindre och fästas med kulkedja, finns även en variant med broschnål.

129,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om reflexer

Reflexer  

Risken att bli påkörd av en bil är tre (3) gånger så stor i mörker som i dagsljus. Redan i skymningen ökar risken. Utan reflex upptäcker bilisten dig inte förrän på 20 meters avstånd. Att bära reflexer är ett enkelt och billigt sätt att minska olycksrisken. När en bra reflex träffas av ljuset från en strålkastare, syns du redan på ca 125 meters håll. Reflexer hör inte bara hemma på mörka landsvägar. De flesta olyckor med gående sker nämligen i tättbebyggda områden med gatubelysning. Visste du att reflexer åldrar och tappar mycket av sin reflektionsförmåga över tid? Vi rekommenderar därför att du byter ut dina reflexer varje år.

Läs mer om reflexer, reflektionsförmågan, klassning av reflexer med mera i vår guide om reflexer.

 

Produktspecifikation

  • Reflexrosetten är CE märkt och godkänd som personreflex enligt EN 13356 (SP ID-nummer 0402, certifikatsnummer SC0835-16)
  • Du fäster den enkelt på jackan, mössan eller annat mjukt material med broschnål. Bär reflexrosetten som ett komplement till din övriga skyddsutrustning för att synas bättre i mörkret. Du fäster den enkelt på jackan, mössan eller annat mjukt material med kulkedja. 
  • Reflexiteten kommer att minska i takt med användning och exponering. Tål inte överdriven nedsmutsning eller slitning. Vid nedsmutsning torka av med fuktad trasa, gnugga ej. 
  • Förvara reflexrosetten mörkt och svalt när den inte används, undvik direkt solljus.
  • Mått på lilla rosetten: ca 8,5 x 6 cm

 

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
CE märkning Ja
Godkännanden CE
Certifierat enligt SS-EN 13356 - Personreflexter
Produktvikt (kg) 0.05000