Säkerhetsskåp Robursafe RSK 900

Robursafe RSK 900 är ett mellanstort säkerhetsskåp, som är utrustad med 2 hyllor och har en volym på 169 liter. Säkerhetsskåpet är testat och godkänt enligt SSF 3492. Passar utmärkt för förvaring av stöldbegärliga egendomar. Skåpet är även godkänt för vapenförvaring och kan utrustas med nyckellås alternativt kodlås.

Välj önskad låsning, tillval och leveransalternativ (observera leveransvillkoren) nedan.

6 995,00 kr
 
 • Låga priser
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp i 15 dagar
Beställningsvara

Om säkerhetsskåp

Info  

Säkerhetsskåp är certifierade enligt enligt SS 3492 och erbjuder godkänt inbrotts- och stöldskydd. Säkerhetsskåpen kåpen är byggda i minst 4 mm stålplåt och har ett avlastat och väl säkrat låssystem, som skyddar mot såväl borrning som manipulation, slag och brytning. Säkerhetsskåp lämpar sig för förvaring av vapen, värdesaker, smycken samt dokument med flera som inte kräver någon brandklassning.

Läs mer om olika kassaskåp, deras användningsområden och certifieringar vår guide om kassaskåp.

Om säkerhetsskåp

Info

Säkerhetsskåp är certifierade enligt enligt SS 3492 och erbjuder godkänt inbrotts- och stöldskydd. Säkerhetsskåpen kåpen är byggda i minst 4 mm stålplåt och har ett avlastat och väl säkrat låssystem, som skyddar mot såväl borrning som manipulation, slag och brytning. Säkerhetsskåp lämpar sig för förvaring av vapen, värdesaker, smycken samt dokument med flera som inte kräver någon brandklassning.

Läs mer om olika kassaskåp, deras användningsområden och certifieringar vår guide om kassaskåp.

Produktegenskaper för säkerhetsskåp Robursafe RSK 900

 • 2 flyttbara hyllor
 • Vid val av nyckellås ingår 2 st nycklar
 • Högerhängd dörr (vänsterhängning möjlig med leveranstid ca 5 veckor, kontakta oss för mer information)
 • Invändiga mått i mm (H x B x D): 892 x 467 x 405
 • Observera att ratten till låset ökar utvändigt djup med 55 mm.
 • Fastbultning möjlig genom 2 hål i botten av skåpet (bultar ingår ej)
 • Detta säkerhetsskåp kan även specialbeställas med valfri inredning, valfria mått, valfri färg, andra kodlås med European Footprint samt dubbla lås, vid intresse kontakta oss för mer information.

 

Tillval

 • Fastmonterat låsbart fack, höjd 155 mm
 • Fastmonterat låsbart fack, höjd 355 mm
 • Hängmappsram
 • Nyckelskena
 • Extra hylla
 

Leveransalternativ

Info  

För detta säkerhetsskåp erbjuder vi följande leveransalternativ:

 1. Leverans utan inbärning. Leveransen sker till tomtgränsen (vid leverans till villa) eller porten (vid leverans till lägenhet eller kontor) och kunden är ansvarig för intransport av skåpet.
 2. Leverans med rak inbärning. Leveransen sker till önskad plats inne i bostaden eller kontoret. I priset för rak inbärning ingår max 2 trappsteg och max 2 trösklar. Om du önskar beställa inbärning och har fler än 2 trappsteg eller 2 trösklar, kontakta oss för en individuell offert.
 3. Leverans med rak inbärning och fastbultning. Hemleverans med rak inbärning enligt ovan inklusive fastbultning enligt av kunden aviserad plats.
 4. Upphämtning från fabrik i Slöinge (Hallands län).

Vid leverans kommer transportföretaget att kontakta dig några dagar innan den planerade leveransen för att komma överens om lämplig datum och tid. Observera våra leveransvillkor för leverans av skåp med inbärning och fastbultning.

Specifikation
Leveranstid Beställningsvara
Varumärke Robursafe
Tillverkningsland Sverige
Typ av kassaskåp Säkerhetsskåp
Certifikat CE
Godkänd Ja
Godkänt inbrottsskydd Ja
Certifierat inbrottsskydd SSF 3492 - Säkerhetsskåp
Godkänt brandskydd Nej
Hål för fastbultning 2 hål i botten / golvet
Låsning Kod eller nyckel
Färg RAL 9002
Höjd (mm) 900
Bredd (mm) 475
Djup (mm) 490
Volym (L) 169
Produktvikt (kg) 110.0000
Kan man få detta kassaskåp med vänsterhängd dörr och i så fall till vilket pris?
Samtliga säkerhetsskåp och värdeskåp från Robursafe kan fås med vänsterhängd dörr. Kostnaden för säkerhetsskåp är f n (januari 2021) 2.500 kr inklusive moms och leveranstiden är ca 5 veckor.
Vilket skåp har bättre inbrottsskydd, säkerhetsskåp eller brand- och säkerhetsskåp (S2-skåp)?
Säkerhetsskåp är testade enligt SSF 3492 och S2-skåpen är testade enligt EN 14450 men dessa standarder är väldigt snarlika och därför erbjuder både skåptyper ett liknande inbrottskydd. Den stora skillnaden är alltså brandskyddet, S2-skåpen har den men inte säkerhetsskåpen.
Jag är ny på säkerhetsskåp och vill inför ett köp få rätt förväntningar gällande brandskydd. Jag undrar vad skillnader i brandcertifiering innebär i praktiken mellan 30P, 60P och icke certifierade säkerhets/värdeskåp, dvs det säger mig väldigt lite att något klarar brand i 30min eller 60min. Vad innebär det för de vanligaste scenariona i hemmet? Säg exempel 1) att en lägenhet i ett betonghus har en "standard brand", typ inredning, ytskikt och garderoben som skåpet står i brinner upp. Kommer papper respektive smycken troligen klara sig för de olika skåptyperna? I exempel 2) står skåpet i en trävilla/radhus som brinner ned till grunden, blir det någon skillnad mot exempel 1? Om ni kan hänvisa till mer information är det bara trevligt, hittade inget när jag sökte lite snabbt :)
I vår guide om kassaskåp har vi sammanställt allt man behöver veta om kassaskåp inklusive klassificeringar för brandskydd och inbrottsskydd.
Vad är leveranstiden på säkerhetsskåp Robursafe RSK 900 med kodlås?
Säkerhetsskåp Robursafe RSK 900 finns för närvarande (13 September 2021) i lager för omgående leverans.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Säkerhetsskåp Robursafe RSK 900
Your Rating