Säkerhetstips

Featured Posts

Datamediaskåp - perfekt för dina hårddiskar, USB-minnen och CD-skivor

Idag är det inte bara företag som har behov av säker datalagring. Många hem är fyllda av stöldbegärlig elektronik och känsliga data. Med ett datamediaskåp får du en kraftfull stöld- och brandskyddsförvaring för värdefulla USB-minnen, hårddiskar, DVD- och CD-skivor och liknande. Datamedia är känsligare för värme än papper och behöver således ett speciellt anpassat mediaskåp. Papper förstörs vid 177°C och datamedia förstörs redan vid 75°C. Gaser och fukt är också en stor risk.
15 dagar sedan
8 view(s)

Alternativ till bankfack

I takt med att bankkontoren digitaliseras eller läggs ner så försvinner tillgången till bankfack. Men det finns både prisvärda och säkra alternativ till bankfack som ger en trygg förvaring av dina dokument, kontanter och smycken. St.George guidar dig till det viktigaste som är bra att veta om kassaskåp.
15 dagar sedan
10 view(s)

Värdeskåp är bästa skåpet för kontanter och värdesaker

Vill du förvara värdefulla ägodelar som kontanter, viktiga dokument, klockor, guld och smycken hemma? Med ett värdeskåp sover du gott om nätterna, oavsett om du är hemma eller på resande fot. Värdeskåp erbjuder det bästa inbrotts- och stöldskyddet på marknaden, och är perfekt för förvaring av värdefulla ägodelar och dokument.
17 dagar sedan
9 view(s)

S2 Brand- och stöldskyddsskåp – ett prisvärt allroundskåp

Mängden bankfack minskar i takt med att bankkontoren digitaliseras eller läggs ner. Med ett S2 Brand- och stöldskyddskåp får du säker förvaring av dina värdesaker utan att behöva ta omvägen förbi banken. Skåpet är perfekt för när du vill skydda innehållet mot både stöld och brand, hemma eller på kontoret.
18 dagar sedan
1 view(s)

Med en flytväst för hund eller katt kan du ta med din fyrbenta vän på sjön

Att ta med sin fyrbenta familjemedlem på sjön är en fin upplevelse. Men skulle olyckan vara framme och ditt husdjur trillar överbord är det viktigt att snabbt kunna få upp det igen. Även om hunden eller katten är bra på att simma, kan rädsla, trötthet och snabb nedkylning försvåra situationen. Här är en flytväst för hund eller katt en smidig livräddare, som dessutom underlättar att få djuret ombord på båten från vattnet, klippan och bryggan. 
1 månad sedan
14 view(s)

Låskättingar - perfekta för att låsa allt från trailers till cyklar

Lås fast din stöldbegärliga egendom med låskättingar. Med en låskätting minskar du risken dramatiskt att bli av med din moped, motorcykel, trailer eller båt. Du väljer låskätting beroende på dess motståndskraft (klassningen) som innefattas av material, länkarnas diameter, ytbehandling och användningsområde. 
1 månad sedan
11 view(s)