Brandsläckarskåp - skyddar brandsläckaren

Brandsläckarskåp - skyddar brandsläckaren

Brandsläckarskåp - skyddar brandsläckare i tuffa miljöer

Med ett brandsläckarskåp skyddar du brandsläckaren mot hårt väder, smuts, rost och stötar. Det är speciellt användbart i tuffa miljöer som byggarbetsplatser, industrianläggningar, bilverkstäder eller hamnar. De brandsläckare som förvaras utomhus håller dessutom bättre eftersom skåpet skyddar mot temperaturväxlingar.

 

Förhindrar sabotage av brandsläckaren

Släckarskåp passar också utmärkt för skolor och andra offentliga miljöer, för att förhindra skadegörelse av brandsläckaren. Skåpen från St George är tillverkade av polypropylen, en termoplast som är testad att klara t.ex:

  • kemikalier
  • salter
  • lösningsmedel
  • bränslen
  • oljor
  • uv-ljus.

 

Med andra ord är brandsläckarskåpet rejält motståndskraftigt och gör att brandsläckaren håller sig i bra skick tills den dag oturen skulle vara framme. På de flesta skåp för brandsläckare finns en tät gummiförpackning som gör skåpet vattentätt, och ett inspektionsfönster visar utrustningens innehåll och skick.

 

St George är rätt val för brandsläckarskåp till privatpersoner och företag

Vi är Sveriges ledande säkerhetsbutik på nätet. Det vi inte vet om brandsäkerhet är inte värt att veta, därför kan du känna dig trygg när du beställer brandsläckarskåp från oss. På köpet får du snabb leverans och utmärkt service via vår kundtjänst, om du har frågor.

 

I vårt sortiment hittar du bland annat:

 

Skåpen är testade enligt REACH-förordningen, du kan läsa mer om REACH på Kemikalieinspektionens hemsida. På skåpens bakstomme finns dessutom upp till 22 förstärkta fästpunkter som ger smidig och flexibel montering i fordon eller på vägg.

Välkommen att kontakta oss om du har funderingar kring brandsäkerhet!

2 månader sedan
6 view(s)
Gillade du detta inlägg?
0
0
Kommentarer
Leave your comment