Med en spårsändare för båten sover du gott om natten

Med en spårsändare för båten sover du gott om natten

Med en spårsändare för båt kan du se var båten befinner sig i realtid. Fäster du den på eller i båten behöver du aldrig känna dig orolig över att båten blir ivägkörd utan att du är medveten om det. Du kan dessutom ha koll på platsloggar och historik, se hur och vart den kört och få tillgång till flera andra smarta funktioner.

 

Spårsändaren minskar stöldrisken och ökar chansen att få tillbaka båten

Spårsändare för båt kan användas via app på telefonen, en webbportal, e-post eller SMS. Beroende på typ av spårsändare används olika system som GPS, GSM, Crowd GPS eller IPS för att rapportera positionen till användaren. Eftersom mobil datakommunikation sker behöver du ett mobilabonnemang, kom därför ihåg att kontrollera om abonnemang ingår när du köper en tracker till din båt.

 

Hos oss på St George hittar du:

I brottsstatistik kan man se att sannolikheten ökar att båten returneras till ägaren vid stöld, dessutom kan dina anhöriga spåra din plats om en olycka skulle hända ute till havs.

 

Ett stort utbud av spårnings- och larmfunktioner

Beroende på modell kan du välja inställningar där båtens spårsändare rapporterar positionen vid en viss tidsintervall, att den rapporterar positionen över tid i en historik, eller vid förfrågan. Du kan också välja larmfunktioner såsom:

  • Geografiskt stängsel - Enheten larmar om den hamnar utanför ett definierat område.
  • Larm vid fallolycka - Enheten kan känna av ett potentiellt livshotande fall och skickar då ut ett larm helt automatiskt.
  • Hastighetslarm - Enheten larmar om en förinställd hastighetsgräns skulle överskridas.
  • Nödlarm - Ett SMS-larm med trackerns position skickas till upp till tre anhöriga.
  • Vibrationslarm - Om enheten är utrustad med en vibrationssensor, kan den rapportera sin position om den utsätts för starkare stötar, som skakning eller fall.

 

Hos St George får du alltid trygg expertrådgivning när du söker spårsändare för båt. Kontakta oss redan idag!

3 månader sedan
26 view(s)
Gillade du detta inlägg?
0
0
Kommentarer
Leave your comment