Missa inte ABUS Varedo – cykellåsens Goliat

Missa inte ABUS Varedo – cykellåsens Goliat
By St George
More from this author

Missa inte ABUS Varedo – cykellåsens Goliat

Bygellåset ABUS Varedo är en populär klassiker inom cykellås. Det är godkänt av SSF och ger tjuven en rejäl omgång. Med längre bygel än de flesta andra bygellås är det dessutom enklare att låsa fast cykeln i ett fast objekt.

 

Härdat stål gör låset mycket svårforcerat

ABUS Varedo har parabolbygel för förbättrat domkraftsmotstånd, vilket gör det till ett extra starkt cykellås. Specialhärdat stål och patenterad Powercell-teknik gör att låset klarar både dyrkning, kylspray och slag. Låskroppen innehåller den världsberömda ABUS Plus cylindern som skyddar mot manipulation, och två nycklar följer med. Sammantaget är det ett enkelt, kraftfullt och mycket prisvärt cykellås som definitivt avskräcker tjuven.

 

St George erbjuder ABUS Varedo med flera smidiga låsalternativ

Vi på St.George har stor kunskap inom lika lås och befintlig låsning. Lika lås innebär att du får flera lås med samma nyckel, och med befintlig låsning menas att man beställer ett nytt ABUS lås som passar till redan befintligt lås. Med ABUS Varedo får du ett medföljande ABUS Plus Key Card som gör det möjligt att efterbeställa nycklar, samt att beställa andra hänglås, cykellås, mopedlås och MC-lås där ABUS Plus cylindern har samma låsning. Du slipper alltså hålla reda på flera olika nycklar, och kan ha en och samma nyckel till olika lås.

Läs gärna våra guider om cykellås. Välkommen att kontakta oss!


20 dagar sedan
Did you like this post?
0
0
Kommentarer