S2 Brand- och stöldskyddsskåp – ett prisvärt allroundskåp

Mängden bankfack minskar i takt med att bankkontoren digitaliseras eller läggs ner. Med ett S2 Brand- och stöldskyddskåp får du säker förvaring av dina värdesaker utan att behöva ta omvägen förbi banken. Skåpet är perfekt för när du vill skydda innehållet mot både stöld och brand, hemma eller på kontoret.

Ett kassaskåp till hemmet är en utmärkt investering. Det är billigare jämfört med att hyra bankfack i flera år, dessutom får du mer plats för dina värdesaker i ett kassaskåp, än i bankens lilla fack.

 

Ett rejält kassaskåp som stoppar tjuven

S2 Brand- och stöldskyddsskåp är testat och certifierat för inbrottsskydd enligt Europanormen EN 14450, och för brandskydd enligt EN 15659/LFS enligt 30P och 60P. Brandskyddsklassningarna anger det antal minuter som skåpet klarar att hålla en viss innertemperatur, 30P står för 30 minuter och 60P för 60 minuter. Två förborrade hål i skåpets botten gör dessutom att det går att bultas fast, för att förhindra att tjuven tar med sig skåpet. 

Söker du efter ett mycket kraftigt stöldskyddande plåtskåp? Utforska våra certifierade värdeskåp

 

Välj om du vill ha nyckellås eller kodlås

Vill du ha nyckellås eller kodlås? Vid beställning kan du anpassa skåpet efter dina behov. Förutom att S2 Brand- och stöldskyddsskåp kommer i olika storlekar, kan du även specialbeställa faktorer som exempelvis:

  • inredning, såsom extra hyllor
  • olika mått
  • lackning
  • andra typer av kodlås.

 

Kom ihåg att inte förvara för mycket kontanter i ditt kassaskåp - hemförsäkringen ersätter oftast inte mer än runt 4000 kr av stulna kontanter. Du kan läsa mer i vår guide om kassaskåp

Tveka inte att kontakta oss på St George om du har frågor!

15 dagar sedan
1 view(s)
Gillade du detta inlägg?
0
0
Kommentarer
Leave your comment