Yale Doorman - ett innovativt digitalt dörrlås som du kan styra med mobilen

Yale Doorman - ett innovativt digitalt dörrlås som du kan styra med mobilen

Upplev den nya generationens digitala dörrlås från Yale Doorman. Tekniken utvecklas i rekordfart och med Yale Doorman slipper du hålla reda på nycklar som kan tappas bort. Istället kan du styra det elektromekaniska låset från en app på din smartphone, använda kod eller nyckelbricka. Du kan också koppla låset till larmfunktioner som Sector Alarm eller Verisure. Yale Doormans låsprodukter är godkända av Stöldskyddsföreningen vilket gör att du kan sova tryggt om natten med vetskapen att ditt hem har en trygg, säker och bekväm lösning.

 

Hur fungerar Yale Doormans smarta lås för ytterdörrar?

Ur inbrottssynpunkt är Yale Doormans smarta lås för ytterdörrar lika säkra som mekaniska lås. Behöver du släppa in en hantverkare men har inte möjlighet att vara hemma själv? Med Yale Doorman kan du skapa en tidsbegränsad kod eller öppna på distans. Du kan till och med få pushnotiser i din telefon när någon kommer och går. Nedan ser du skillnaden mellan de olika låsvarianterna:

Yale Doorman V1

Den första varianten som lanserades 2011. Varje nyckelbricka kan användas i 6 st olika lås och varje lås kan ha 10 anslutna nyckelbrickor

Yale Doorman V2

V2 går att integrera med larm och tack vare att öppning med kod finns som backup kan du aktivera automatisk låsning. På så vis behöver du inte fundera över om du verkligen låste när du gick hemifrån. V2 låser automatiskt och meddelar om det inte är låst. Det har även inbyggt inbrottslarm på 80db som larmar vid inbrottsförsök.

Yale Doorman V2N

V2N har snabbare läsare på utsidan och mer diskret design där upp till 9 st koder kan lagras i varje lås. Upp till 20 nyckeltaggar kan lagras och fler användare kan skapas i appen.

Yale Doorman L3

L3 är den senaste versionen som introducerades på marknaden 2020. L3 kan integreras i smarta hemlösningar (tillbehör Yale Connect behövs) och upp till 30 st nyckelbrickor kan registreras i ett lås. En helt ny och smart funktion är den inbyggda dörrklockan, och du kan också koppla till en partnerapp.
 

Koppla ihop det digitala låset med larm och klimatsystem

Med innovativa hemsäkerhetsprodukter från Yale Smart Living kan du själv välja vilka funktioner du vill ha. Yale Access App och trådlösa Yale Connect gör att du kan bygga ut ditt smarta hem vartefter behoven uppstår. Styr klimatsystemet och husets lås från din mobil, och koppla upp Yale Doormans komponenter med Amazon Alexa eller Google Home för smidig röststyrning.

Du kan även integrera funktioner såsom:

  • brandvarnare
  • inbrottsskydd såsom rörelsedetektorer eller larmsiren
  • kameraövervakning
  • fjärrstyrda strömbrytare

Visste du att Yale Doorman V2N fick utmärkelsen ”Bästa smarta låset” av Bäst i Test-guiden? Här kan du läsa mer.

 

Har du frågor om smarta dörrlås så hjälper vi dig gärna. Kontakta oss!

Rekommenderade Yale Doorman produkter

3 månader sedan
62 view(s)
Did you like this post?
0
0
Kommentarer
Leave your comment