JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Självförsvarsspray Bodyguard Knock Out version 2 - Förblindar, färgar och paralyserar

Självförsvarsspray Bodyguard Knock Out version 2 - Förblindar, färgar och paralyserar

manufacturer
Fler produkter från Bodyguard

En ny version av Knock Out som är förbättrad på flera punkter! Som ägare av Knock Out självförsvarsspray kan du känna dig tryggare vid promenader, joggingturer, resor etc. Sprayen kan också fungera avskräckande i vissa fall och fungerar även på aggressiva djur som attackerar. Sprayburken är liten och behändig att bära med sig samt enkel att använda. Effekten ökar ju mer spray som kommer i kontakt med förövarens ögon.

225,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Produktegenskaper för Bodyguard KnockOut spray Version 2

KnockOut är en förblindande försvarsspray med färg som nu har förbättrats genom att även ha en gel-liknande substans som gör att sprayen inte längre är lika vindkänslig och fäster bättre i angriparens ansikte och gör den mer ihärdig. Sprayen ger upphov till stark sveda i ögonen och övriga delar i ansiktet. Men den största skillnaden är att den nu når häpnadsväckande 4 meter istället för tidigare 2 m på grund av gelen, men också för att de optimerat munstycket och ventilen som ger bättre och högre tryck. 

Bästa valet

  • Mycket längre räckvidd, nu upp till 4 meter 
  • Smart konstruktion på locket gör att du inte sprayar av misstag i väska eller fickan
  • Den kraftfullaste lagliga formulan på marknaden
 

Vid eventuellt angrepp

  • Rikta burkens munstycke mot angriparens ansikte och ögon.
  • Spraya hela burkens innehåll mot ögonen. (Det svarta locket har en perforerad svart plastbit som kan tas bort direkt, den är till som extra skydd vid leverans, det går dock bra att ha den kvar och trycka “igenom” denna del vid användning.) 
  • Sprayen bör ej “testas” eftersom färg kan torka och fastna samt att det är högt tryck, ju mer innehåll desto bättre i en försvarssituation.

 

Om självförsvarsspray

Att försvara sig mot angripare med hjälp av Bodyguard självförsvarsspray är tillåtet i Sverige och Norge, vid användning enligt nödvärnslagen. Bodyguards sprayer är licensfria och testade av SKL (Statens Kriminatekniska labaratorium), FOI (Försvarets forskningsanstalt) samt Rikspolisstyrelsen. Observera att Bodyguards självförsvarsspray inte nödvändigtvis är laglig i andra länder. Ska du resa utomlands och vill ta med dig sprayen bör du undersöka om det är lagligt först. Du kan inte ta med en självförsvarsspray i ditt handbagage, på flygresan.

 

Se informationsfilmen om självförsvarsspray Bodyguard

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
Produktvikt (kg) 0.2

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?