Självförsvarsspray Dog Defense mot hundattack

Med Dog Defense kan du avskräcka eller stoppa en hund som är på väg att gå till attack. Sprayen har desinficerande egenskaper som gör att du kan också använda den under pågående hundslagsmål där någon hund tagit skada.

Räckvidden på sprayen är ca 3 meter och ljudet samt doften både avskräcker hunden och irriterar hundens slemhinnor med effekten att hunden oftast börjar nysa och avbryter attacken. Sprayen har också en isande effekt då den kommer in till huden. Detta för att det ska kännas som kallt vatten, vilket är det som ofta rekommenderas att användas vid hundslagsmål. 

185,00 kr
 
  • Låga priser
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 15 dagar
Lagervara

Produktegenskaper för självförsvarsspray Dog Defense

Dog Defense fungerar som en förlängd arm för att avskräcka, eller stoppa hundar som är på väg att attackera. Det smarta munstycket gör så att du inte kan spraya åt fel håll eller avlösa sprayen i fickan av misstag. När du sprayar Dog Defense så skräms hunden också av ljudet och doften som ger kraftig irritation på sleminnorna om den inte avviker. Sprayen har också en isande effekt när den får kontakt med huden för att efterlikna kallt vatten, som är det sätt som rekommenderas för att avbryta undslagsmål.

Dog defense ger inga bestående skador på hunden utan den vanligaste reaktionen är nysningar. Men det är viktigt att rengöra med schampo och kallt vatten där hunden blivit utsatt för sprayen, glöm kintehundens ögon och nos! Om irritationen kvarstår så bör man kontakta veterinär. Däremot ska Dog Defense inte användas som dressyrhjälp utan endast i skarpt läge, när du, eller din hund blir attackerad av någon annan hund.

 

  • Innehåll: Vatten, Etanol, Butan/Propan, Mentol.
  • Volym: 40 ml (54 ml brutto)
  • Vikt: 56 g.
  • Höjd: 93 mm.
  • Bredd: 34 mm.
  • Omkrets: 115 mm
  • Hållbarhet: bör bytas ut efter 2 år.
Specifikation
Leveranstid Lagervara
CE märkning Ja
Färg Svart
Flaskinnehåll (ml) 54
Produktvikt (kg) 0.056
Är självförsvarsspray lagligt?
Ja, självförsvarssprayerna i vårt sortiment är lagliga att sälja och använda i Sverige.
Jag bor i Portugal och vill beställa Dog Defense hit.. Hur skall jag göra?
Hej Catrine, Nu har vi lagt till leveransalternativet "International Parcel" med destination Portugal också. Desvärre tillhör Portugal den dyraste fraktzonen i hela Europa så det kostar en del. Med vänlig hälsning, /Marc
Om jag köper antihundspray idag, före kl 16, kan jag ha den i brevlådan senast på fredag, eller finns det en fysisk plats i Stockholm som säljer den?
Hej Ola,Tack för ditt meddelande.Vi har ingen fysisk butik i Stockholm men vi skickar ordrar varje dag och leveranstiden för denna produkt är 1-2 arbetsdagar.Återkom gärna om du har ytterligare frågor.Vänlig hälsning,/Magnus
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Självförsvarsspray Dog Defense mot hundattack
Your Rating