JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Stöldskyddspaketet för båtmotorn -50hk

Stöldskyddspaketet för båtmotorn -50hk

Paketet för stöldskydd av motorn med mindre än 50hk. För godkänd låsning krävs kätting och hänglås båda i klass 3. För att hålla tjuvarna borta rekommenderar vi även att du märker motorn med smart DNA.

Med DNA märker du stöldbegärliga saker så som båtmotorn. DNA märkning är ett patenterat DNA-baserat säkerhetsskydd som har kvalitetssäkrats och godkänts av Polisen och SKL. Det erbjuder därmed ett helt nytt och effektivt brottsförebyggande skydd. SmartDNA® är omöjligt för brottslingar att tvätta bort, förstöra eller på annat sätt skydda sig emot. Varje SmartDNA® innehåller en unik DNA, vilket gör det möjligt att spåra och binda kriminella till platsen och händelsen. 

0,00 kr

MärkDNA Hempaket SmartDNA®   (+785,00 kr)
Hänglås ABUS Granit 37/55 Sea & Snow Klass 3   +675,00 kr

0,00 kr

Från: 2 085,00 kr

Till: 2 305,00 kr

Ladda ner produktblad (PDF)

DNA-Märkning: 

SmartDNA® är ett unikt och patenterat DNA-baserat säkerhetsskydd som har kvalitetssäkrat och godkänt av Polisen och SKL. Produkten är ett biologiskt framställt DNA, ett så kallat smart DNA, som kan appliceras på allt som kan vara stöldbegärligt, till exempel personliga värdesaker (smycken, klockor, konst, båtmotorer, antikviteter, datorer, kameror etc), kontorsutrustning, butiksvaror, lagervaror, maskiner, metaller etc.

En flaska räcker för ca 100 DNA markeringar och lämpar sig därmed primärt för privat bruk. I priset för SmartDNA® ingår databasregistrering, laboratoriekostnader och dekaler.

 Vill du läsa mer om DNA märkning? Tryck här.

 

Hänglås ABUS Granit 37/55 Sea & Snow Klass 3:

ABUS granit 37/55 Sea & Snow är ett klass 3 lås godkänt av SSF. Ytbehandling KTL för överlägset korrosionsskydd i kalla och blöta miljöer. 

 

Kätting ABUS 10KS:

Godkänd kätting i klass 3 med länkar i fyrkantig stål med en diameter 10 mm. Textilhöljet skyddar lack och krom från repor.

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?