JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Brighthandle

Brighthandle är ett helt nytt koncept för design av dörrhandtag. Det är världens första dörrhandtag som kommunicerar med färgat ljus. Exempelvis rött vid upptaget och grönt vid ledigt. Skapad av formgivaren Alexander Lervik.

Brighthandle kan erhållas i en komplett förpackning där vred eller tillhörande nyckelskylt ingår. Produkterna i de kompletta varianterna har en egen design på rosett, vred och nyckelskylt.

För enhetlig design vid projektering finns också Brighthandle med likadan rosett som i ASSAs rostrfria tryckessortiment. Brighthandle finns i tre olika designer: Alfa, Dot och Line och går att få i både off-line och on-line utföranden.

Användningsområden:

  • Toaletter och badrum: Passar i både privata och offentliga miljöer, där man vill profilera inredningen och samtidigt tydligt kommunicera upptaget/ledigt.
  • Konferensrum on line: Brighthandle kan anslutas till exempelvis ASSAs ARX-system och därigenom visa konferensrummets status. Exempelvis upptaget/ledigt eller bokat/obokat.
  • Konferensrum off line: Genom att endast använda vred eller tryckknapp kan önskad status signaleras genom handtaget.
  • Passersystem: Brighthandle kan via rött/grönt ljus kommunicera en bekräftelse på om ett passerkort har accepterats eller inte.
  • Larmsystem: Larmade dörrar kan indikeras med rött ljus i ett Brighthandle.
  • Nattljus: Brighthandle kan med fördel fungera som ledljus i mörker.

 

Det finns inga produkter som matchar urvalet