4 värdeförvaringsskåp i stapel Robursafe MBG 23-4

Värdeförvaringsskåp i stapel MBG 23-4 består av 4 stycken enskilda värdeskåp. Perfekt för företag där olika personer ska kunna låsa in sina värdesaker eller ha tillgång till olika material. Varje värdeskåp låses med eget kodlås.

Skåpet är förberett för montering på antingen vägg eller golv och skruvarna medföljer i förpackningen.

8 395 kr
- +
 • Låga priser
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp i 15 dagar
 • Tillgänglighet: I Lager
 • Lagervara, leverans sker normalt inom 2-5 arbetsdagar

Om värdeförvaringsskåp

Info  

Ett värdeförvaringsskåp är ett stöldfördröjande skåp där man inte har några krav på någon klassning, varken gällande inbrottsskydd eller brandskydd. Ett värdeförvaringsskåp passar för hemmet, kontoret och hotellet med mera.

Läs mer om olika kassaskåp, deras användningsområden och certifieringar i vår guide om kassaskåp.


Produktegenskaper

 • Själva skåpet är tillverkat i 3 mm stålplåt och tjockleken på dörren är 8 mm.
 • Bultar ingår
 • Invändiga mått i mm (H x B x D): 203 x 445 x 350

 

Leverans och inbärning

Info  

Vänligen observera att leveransen av skåp endast ske till tomtgränsen eller huvudentrén i flerbostadshus, vilket innebär att inbärning av skåp in till huset eller lågenheten inte ingår i priset (enligt §3 Leverans i våra Köpvillkor). Om du önskar eller behöver hjälp med inbärningen, finns följande alternativ:

 1. Professionellt flyttföretag - Genom leverantören kan vi ordna inbärning och även installation, som kommer att genomföras av ett professionellt flyttföretag som är specialiserat på tunga laster. Priset lämnas endast på offert och beror på de individuella förutsättningar (t ex eventuella trappor, trånga utrymmen). Räknar med ett pris från 2.500 kr. Flyttföretaget kommer att samordna inbärningen med leveransen från transportören.
 2. Lokalt flyttföretag - Anlita ett lokalt flyttföretag, som många gånger kan ordna inbärningen och installation för en mindre summa.
 3. Vänner och grannar - Be vänner eller grannar om hjälp med inbärningen, om skåpet inte är alltför tungt. Observera dock att tunga skåp oftast är väldigt svåra att bära utan specialutrustning, och att det kan finnas en påtalig olycksrisk.

Observera att inbärningen måste kunna ske samtidigt som leveransen, om skåpet inte ska bli stående på gatan under en längre period. Detta innebär att vid alternativ 2 eller 3 måste du samordna leveransen och inbärningen mellan transportören och inbärningshjälpen själv.

Kontakta oss om du önskar offert för inbärning.

Mer information
Leveranstid Lagervara, leverans sker normalt inom 2-5 arbetsdagar
Godkänt inbrottsskydd Nej
Certifierat brandskydd Nej
Typ av kassaskåp Värdeförvaringsskåp
Låsning Kodlås
Volym (L) 128
Höjd (mm) 854
Bredd (mm) 450
Djup (mm) 400
Färg Svart
Certifikat CE
Produktvikt (kg) 104
Skriv din egen recension
Du recenserar:4 värdeförvaringsskåp i stapel Robursafe MBG 23-4
Ditt betyg
Customer Questions
Det finns inga frågor och svar om denna produkt än.
Fick du svar på din fråga?