JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

4 värdeförvaringsskåp i stapel Robursafe MBG 23-4

4 värdeförvaringsskåp i stapel Robursafe MBG 23-4

manufacturer
Fler produkter från MBG

Värdeförvaringsskåp i stapel MBG 23-4 består av 4 stycken enskilda värdeskåp. Perfekt för företag där olika personer ska kunna låsa in sina värdesaker eller ha tillgång till olika material. Varje värdeskåp låses med eget kodlås.

Skåpet är förberett för montering på antingen vägg eller golv och skruvarna medföljer i förpackningen.

8 395,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om värdeförvaringsskåp

Info  

Ett värdeförvaringsskåp är ett stöldfördröjande skåp där man inte har några krav på någon klassning, varken gällande inbrottsskydd eller brandskydd. Ett värdeförvaringsskåp passar för hemmet, kontoret och hotellet med mera.

Läs mer om olika kassaskåp, deras användningsområden och certifieringar i vår guide om kassaskåp.


Produktegenskaper

  • Själva skåpet är tillverkat i 3 mm stålplåt och tjockleken på dörren är 8 mm.
  • Bultar ingår
  • Invändiga mått i mm (H x B x D): 203 x 445 x 350

 

Leverans och inbärning

Info  

Vänligen observera att leveransen av skåp endast ske till tomtgränsen eller huvudentrén i flerbostadshus, vilket innebär att inbärning av skåp in till huset eller lågenheten inte ingår i priset (enligt §3 Leverans i våra Köpvillkor). Om du önskar eller behöver hjälp med inbärningen, finns följande alternativ:

  1. Professionellt flyttföretag - Genom leverantören kan vi ordna inbärning och även installation, som kommer att genomföras av ett professionellt flyttföretag som är specialiserat på tunga laster. Priset lämnas endast på offert och beror på de individuella förutsättningar (t ex eventuella trappor, trånga utrymmen). Räknar med ett pris från 2.500 kr. Flyttföretaget kommer att samordna inbärningen med leveransen från transportören.
  2. Lokalt flyttföretag - Anlita ett lokalt flyttföretag, som många gånger kan ordna inbärningen och installation för en mindre summa.
  3. Vänner och grannar - Be vänner eller grannar om hjälp med inbärningen, om skåpet inte är alltför tungt. Observera dock att tunga skåp oftast är väldigt svåra att bära utan specialutrustning, och att det kan finnas en påtalig olycksrisk.

Observera att inbärningen måste kunna ske samtidigt som leveransen, om skåpet inte ska bli stående på gatan under en längre period. Detta innebär att vid alternativ 2 eller 3 måste du samordna leveransen och inbärningen mellan transportören och inbärningshjälpen själv.

Kontakta oss om du önskar offert för inbärning.

Lagerstatus Lagervara, leverans sker normalt inom en vecka
Godkänt inbrottsskydd Nej
Certifierat brandskydd Nej
Typ av kassaskåp Värdeförvaringsskåp
Låsning Kodlås
Volym (L) 128
Höjd (mm) 854 mm
Bredd (mm) 450 mm
Djup (mm) 400 mm
Färg Svart
Godkännanden CE
Produktvikt (kg) 104