Extra nyckel ABUS Plus

Extra ABUS Plus nycklar till ditt ABUS Plus lås.

Du kan enkelt beställa flera ABUS Plus nycklar i samband med ditt köp av ABUS Plus lås och även till dina befintliga ABUS Plus lås, det enda du behöver i så fall är ditt ABUS Plus Code Card eller en ABUS Plus nyckel.

Observera att det är en vanlig ABUS Plus nyckel som levereras, ABUS Plus nyckel med LED lampa (som visas på bilden) kan inte efterbeställas.

170,00 kr

Max: 7 tecken

Kompatibla filändelser för uppladdning: jpg, jpeg, pdf, png, gif

 
  • Låga priser
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 15 dagar
Beställningsvara, leverans ca 10-15 arbetsdagar

Produktegenskaper för extra nyckel till ABUS Plus

Du kan enkelt beställa flera ABUS Plus nycklar i samband med ditt köp av ABUS Plus lås och även till dina befintliga ABUS Plus lås, det enda du behöver i så fall är ditt ABUS Plus Code Card eller en ABUS Plus nyckel.

  • Extra nyckel i samband med köp av ABUS Plus lås: Nycklarna kommer att tillverkas efter de beställda ABUS Plus låsen, du behöver därmed inte ange ett nyckelnummer.
  • Extra nyckel utifrån befintligt nyckelnummer: Ange ditt ABUS Plus nyckelnummer (6-7 siffror) som är angivet på ditt ABUS Plus Code Card. Vi rekommenderar även att bifoga en bild på ditt ABUS Plus Card för att undvika fel.
  • Extra nyckel inklusive dekodering: Om du inte har kvar ditt ABUS Plus Code Card, kan du skicka nyckeln till oss, då kan vi läsa av nyckelnumret och beställa nyckeln åt dig. I priset ingår returfrakten för nyckeln. Vid val av detta alternativ återkommer vi med tydliga instruktioner till dig.

 

Vänligen observera:

  • Nycklarna tillverkas efter din beställning och är enligt §5 i våra köpvillkor undantagna från ångerrätten.
  • Leveranstiden är ca 2-3 veckor.
  • Om du beställa extra nyckel i samband med en beställning av ABUS Plus lås kommer leveranstiden för hela beställningen vara ca 2-3 veckor.
  • Vid dekodering av nycklar sker det på eget ansvar och bekostnad av frakten till oss.
Specifikation
Leveranstid Beställningsvara, leverans ca 10-15 arbetsdagar
Varumärke ABUS
Garanti 1 år
Godkänd Ja
Godkännanden SBSC - Certifierad produkt, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige
Låssystem ABUS Plus med 6 siffror, ABUS Plus med 7 siffror
Produktvikt (kg) 0
Jag har har tappat bort den ena nyckeln till mitt ABUS plus hänglås. Jag har hittat ett nyckelkort som jag tror har den tillhörande koden, men är inte helt säker. Går det att kontrollera innan jag beställer en extranyckel? Jag har en originalnyckel kvar.
Hej, Eventuellt kan en låssmed med rätt verktyg läsa av koden, vi kan tyvärr inte göra det på distans. Mvh /Magnus
Jag behöver extranyckel till äldre ABUS Granit bygellås. Är numret på den lilla förnicklade ”mininyckel-plåten” (7 siffror) att likställa med det nummer ni efterfrågar här, dvs kan jag beställa detta här?
Förmodligen är det så, men det finns ABUS Granit bygellås med både ABUS Plus och ABUS X-Plus låsning. För att kunna vara säkra skulle vi behöva se en bild på låset och på nyckeln.
Min cykel har blivit stulen och mitt hela låset.
Det var tråkigt att höra. Godkända cykellås hittar du i St George Security Store under Cykel / Cykellås / Godkänt: Ja.
Jag har tappat väskan till mitt ABUS 8077 MC lås. Var kan man få tag på ett nytt?
ABUS säljer tyvärr inte väskorna till ABUS 8077 lösa. Det kanske går att få tag på något liknande i en cykelaffär.
Jag har ett ABUS bygellås men hitter inte nycklarna. På själva låset står det 51/150HB och under detta ABUS GRANIT Plus.
Om man har tappat bort sina nycklar och inte heller har nyckelnumret kvar, som hos ABUS finns på det medföljande nyckelkortet (ABUS Code Card), finns dessvärre inget sätt att ta reda på det och därmed ingen möjlighet att tillverka extra nycklar och kunna fortsätta använda låset.
Min ABUS nyckel har gått sönder, men jag har en ABUS Key Card kvar. Hur går jag tillväga för att kunna använda låset igen?
Hej, Det enda du behöver göra är att beställa en eller flera extra ABUS nycklar i webbutiken. Vi kontaktar dig därefter med instruktioner. Mvh /Magnus
Hej, jag har ett ABUS "PLus Code Card" Kan jag beställa en nyckel hos er på sidan om ABUS "X-PLus", även om mitt kort saknar X-et? MVH Jimmy W
Hej Jimmy, Tack för ditt meddelande. Om du har en befintlig ABUS Plus nyckel inklusive Code Card (utan "X"), så ska du beställa en extra nyckel till ABUS Plus. Om du har en befintlig ABUS X-Plus nyckel inklusive Code Card (med "X"), så ska du beställa...
Gäller öppet köp även på nycklar?
Nej, extra nycklar samt nycklar med lika låsning eller befintliga låsning är altid unika och/eller tillverkas specifikt efter kundens önskemål och är i enligt våra köpvillkor undantagna från ångerrätten.
Jag har ett ABUS Varedo bygellås till min cykel. Jag har tappat bort extranyckeln och undrar om jag kan beställa en sådan nyckel härmed?
Ja, du kan beställa fler ABUS Plus nycklar till ditt ABUS Varedo lås med hjälp av ditt nyckelnummer.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Extra nyckel ABUS Plus
Your Rating