Halkskydd Springyard Sportgrip

Se till så att snö är det enda som faller på vintern. Sportgrip är det ultimata helfotshalkskyddet för tuffare löpning eller aktiva promenader i blandad terräng med sportsko. Håller dig på fötterna trots både snö och is. Den tighta passformen gör att du bibehåller löparkänslan och att halkskyddet sitter på plats under hela passet trots hård belastning.

Från 195,00 kr
 
  • Låga priser
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 15 dagar
Lagervara

Produktegenskaper för halkskydd Springyard Sportgrip

Reflexförsedd med tight och stabil passform kring skon. Fyra dubbar under fotblad och två dubbar under hälen som är tillverkade av slitstarkt härdat stål. CE-certifierad. Instruktionsmanual och förvaringspåse medföljer. Passar för löpning, jogging, powerwalking och promenader vid vinterväglag.

Storlekar:

  • S   ca 35-38
  • M  ca 38-41
  • L   ca 41-44
  • XL ca 44-47
Specifikation
Leveranstid Lagervara
Produktvikt (kg) 0.5000
Jag har skostorlek 47. Passar då halkskydd Springyard Sportgrip i storlek XL?
Halkskyddet Sportgrip Springyard i storlek passar till storlekar 44-47.
Längdmåttet på min känga från tå till häl är 30 cm. Vilken storlek motsvarar det på Sportgrip?
Det är tyvärr omöjligt att svara på frågan eftersom det beror på hur skon är konstruerad. (Ser man till en fot som är 30 cm lång har man storlek 47-48, och då är det stl XL på halkskydd som gäller.) Du känner inte till skostorleken till dina kängor?
Om man har en skostorlek mittemellan två angivna storlekar (M -41 L 41-) Är det då bäst att välja den mindre varianten av halkskydd för bästa passform?
Storleksrekommendationerna är bara ungefära och den slutgilta passformen beror väldigt mycket på skornas form, en gympasko, till exempel, är mycket mindre än en vinterstövel men även olika vinterstövlar kan vara olika stora. Om din normala skostorlek är mittemellan kommer förmodigen båda modeller att passa, den mindre kommer att sitta lite tightare bara. 
Vilken skostorlek motsvarar storlekarna Large (L) respektive Extra large (XL) för halkskydd Springyard Sportgrip?
S motsvarar ungefär skostorlek 35 - 37 M motsvarar ungefär skostorlek 38 - 40 L motsvarar ungefär skostorlek 41 - 43 XL motsvarar ungefär skostorlek 44 - 46
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Halkskydd Springyard Sportgrip
Your Rating