JavaScript seems to be disabled in your browser.
Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.

Rekommenderad brandsläckare för bil och båt

Rekommenderad brandsläckare för bil och båt

  • Rekommenderad brandsläckare för bil och båt
  • Rekommenderad brandsläckare för bil och båt Vit
manufacturer
Fler produkter från Housegard

Som brandsläckare i bilen och husvagnen, på båten eller annan fordon rekommenderar If denna pulversläckare med 2 kg pulver. Denna modell har en släckkapacitet på 13A, vilket är den högsta i denna storlek på marknaden. Välj mellan standardutförande i röd färg och vit eller svart lack.

När du köper en brandsläckare från Housegard så kan du registrera dig och ta del av Housegards trygghetsgaranti. Läs mer om det längst ner på sidan. 

325,00 kr
325,00 kr
Ladda ner produktblad (PDF)

Om brandsläckare

Brandsläckare  

Det finns olika typer av brandsläckare, varav pulversläckare, skumsläckare, koldioxidsläckare och vattensläckare är de vanligaste. Valet av brandsläckare bör baseras på vilken typ av brand som kan uppstå där den ska placeras, och vem som ska använda brandsläckaren. Dessa faktorer avgör vilken typ av släckmedel, samt vilken mängd släckmedel, dvs storlek på släckaren, som är lämpligast.

En mindre pulversläckare med 2 kg pulver passar utmärkt som komplement till en 6 kg pulverbrandsläckare i hemmet, eller för att släcka småbränder i bilen, garaget, båten, husvagnen eller sommarstugan.

Lär dig mer om de olika typer av brandsläckare, effektivitetsklassningen av brandsläckare, SS-EN 3 samt färgval och mycket mer i vår guide om brandsläckare.

  

Produktegenskaper för Housegard 2 kg pulversläckare

  • Användningsområden: Den här släckaren är väl anpassade för fordon som husvagn, privatbil, mindre lastbil och arbetsfordon. Självklart så ingår också väggfäste i förpackningen!
  • Brandklass: ABC
  • Släckmedel: Pulver
  • Storlek: 2 kg
  • CE-märkt och godkänd enligt SS-EN3 med effektklassningen 13A 89B C
  • Rekommenderat intervall för översyn: 5 år
  • Två (2) års garanti mot material- och tillverkningsfel
  • Färg: Röd / Vit / Svart

    

ABC-pulversläckare kan användas mot brand i fasta organiska material (trä, papper, osv), vätskor (t ex bensin och olja), samt gas och elektrisk utrustning.

 

Housegards trygghetsgaranti

Housegards trygghetsgaranti Om olyckan är framme och du tvingas använda din Housegard brandsläckare inom 5 år från köptillfället, så får du en helt ny brandsläckare av Housegard. Garantivillkor: Du har råkat ut för en brand, har anmält branden till ditt försäkringsbolag och har sedan tidigare  registrerat dig för Housegards trygghetsgaranti.

  

Lagerstatus Lagervara med omgående leverans
Brandklass A B C
Släckmedel Pulver
Innehåll 2 kg
Släckeffekt 13A 89B C
Godkännanden CE
Höjd (mm) 380 mm
Längd (mm) 120 mm
Produktvikt (kg) 4.5000