Säkerhetsbrevlåda Postgate Brand

Ditt brevinkast är en svag länk när det gäller din lägenhetsdörr. Men med en säkerhetsbrevlåda från Postgate gör du det omöjligt för tjuven att föra in verktyg eller annat för att utifrån öppna dörren eller för att fiska upp din ev värdepost. Postgate Brand skyddar dessutom om någon stoppar in brinnande föremål genom brevinkastet. Observera att Postgate Brand passar endast Swedbox brevinkast.

Välj mellan vit och brun färg.

Från 1 875,00 kr
 
 • Låga priser
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp i 15 dagar
Beställningsvara, leverans ca 7-10 arbetsdagar

Produktinformation säkerhetsbrevlåda Postgate Brand

Med Postgate är det omöjligt att föra in verktyg för att öppna låset eller för att fiska upp värdepost. Dessutom hindrar Postgate obehöriga att se in genom brevinkastet. Denna modell är till även försedd med ett skyddslock på toppen och öppningen nertill är sluten för att hindra att brand i lådan ska sprida sig. Enkel att montera, även på säkerhetsdörrar. Postgate säkerhetsbrevlåda har två valbara lägen:

 • Hemmaläge då posten samlas i lådan som en brevkorg.
 • Bortaläge då posten åker igenom lådan och hamnar på golvet men posten syns ej om någon skulle titta in i brevinkastet.


För riktig funktion får avståndet mellan bakluckans underkant och golvet ej vara mindre än 50 cm. Riktigt tjocka tidningar eller paket som är svåra att böja kan fastna i Postgate. Vid längre bortvaro eftersänd eller skjut upp leverans av t.ex morgontidning.

 

Teknisk specifikation

 • Tillverkad av 1 mm stålplåt.
 • Mått:
  • Höjd: 435 mm.
  • Bredd: 335 mm.
  • Djup öppen: 140 mm.
  • Djup Stängd: 125 mm.
  • Max bredd baklucka: 320 mm.
  • Min bredd baklucka: 270 mm.
 • Färg: Vit eller brun

Observera att Postgate Brand passar endast brevinkast med måtten: Max bredd baklucka: 320 mm,  minimum bredd baklucka: 270 mm.
(Undantaget är Mobella 4S eller motsvarande funktion där innerlockets överkant rör sig innåt när det öppnas utifrån.)

 

Montage av säkerhetsbrevlåda Postgate Brand

Installation  

Postgate är enkel att installera. Följ bifogade monteringsanvisning. Ett tips är att ha en vass metallborr till hands, då blir det lättare att att borra hålen i dörren).

Specifikation
Leveranstid Beställningsvara, leverans ca 7-10 arbetsdagar
Varumärke PostGate
Höjd (mm) 435
Bredd (mm) 335
Djup (mm) 140
Produktvikt (kg) 4.0000
Dokument
Innebär en installation av denna säkerhetsbrevlåda Postgate Brand att dörrens brandklass typ EI60 fortfarande kan innehållas ?
Säkerhetsbrevlådan Postgate Brand skyddar i första hand bostaden om någon stoppar in brinnande föremål genom brevinkastet. Dessutom förbättrar Postgate brandskyddet jämfört med en vanlig brevlåda. Brevlådan är dock inte klassad enligt El60 och därmed kan man inte säga att dörrens brandklass kan innehållas.
Skyddar säkerhetsbrevlådan Postgate Brand mot brandrök inifrån eller utifrån?
Tanken med säkerhetsbrevlådan Postgate Brand är att skydda personer i bostaden från giftiga rökgaser i trapphuset. Men principiellt fungerar den naturligtvis likadan åt andra hållet.
Kan man montera en säkerhetsbrevlåda på en "vanlig" ytterdörr alltså inte en sk "säkerhetsdörr"? Jag tycker att en säkerhetsdörr är en stor kostnad och är mest ute efter en "brevlåda" som förhindrar den nyfikne att tita in genom brevlådan och se om det ligger post på golvet.
Det går principiellt alldeles utmärkt att installera en säkerhetsbrevlåda på en vanlig ytterdörr.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Säkerhetsbrevlåda Postgate Brand
Your Rating