SSF Spärrtjänst med ID-stöldsupport

SSF Spärrtjänst hjälper inte bara dig och din familj att spärra alla era värdehandlingar med ett enda samtal, om ni skulle bli bestulna eller tappa bort dem. Den ger också support vid ID-stöld och hjälper er med en bedrägerispärr, spärra obehörig adressändring och bestrida orättmätiga pengakrav.

SSF Spärrtjänst med ID-stöldsupport ger personlig service, dygnet runt. Ring 0771 772 772. Om du befinner dig utomlands är numret +46 771 772 772

Priset avser tillgång till spärrtjänsten under 12 månader.

325,00 kr
 
  • Låga priser
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 15 dagar
I lager

Produktegenskaper för spärrtjänst med ID-stöldsupport från SSF

I din SSF Spärrtjänst har du ett eget användarkonto där du själv registrerar dina värdehandlingar; körkort, pass, id-kort m.fl. Du kan lägga in flera innehavare. Skulle oturen vara framme hjälper vi dig att spärra de värdehandlingar som du blivit av med.

 

Spärra allt med ett enda samtal

  • Personlig service dygnet runt.
  • Stöld eller förlust av betal- och kreditkort.
  • Stöld eller förlust av pass/ID-handling/ körkort.
  • Spärr av mobilabonnemang.
  • Vi hjälper dig med anmälan till polis och försäkringsbolag vid förlust av värdehandlingar.
 

Registrera kontinuerligt när du skaffar nytt

Se till att du registrerar alla kort du och de andra i hushållet använder, och att du fyller på löpande vartefter ni skaffar nya kort. Glöm heller inte att registrera pass, id-kort och körkort.

Det finns ingen gräns för hur många betalkontokort eller mobiler du har, eller vem som är kortutfärdare eller mobiloperatör, allt kan registreras.

Registrera dina och familjens id-kort, id-handlingar och mobiltelefoner direkt i tjänsten eller använd våra förtryckta registreringsblanketter.

 

Smarta påminnelser

Du kan också registrera tidpunkt för påminnelser kopplade till dina tjänster. Det är t.ex. bra att med jämna mellanrum se över sina registreringar om man till exempel skaffat sig nytt kreditkort eller bytt ut ett gammalt. Påminnelsen kommer till den registrerade användarens mailadress.

 

Du är i trygga händer

De uppgifter du lämnar hanterar vi med full sekretess hos oss på Stöldskyddsföreningen. Hur våra kunduppgifter hanteras ser vi som mycket viktigt. Att följa de bestämmelser som finns i PuL (Personuppgiftslagen) och att hantera kunduppgifterna med respekt och enligt våra egna höga kvalitetskrav ser vi som självklart. Läs mer om våra köpvillkor och policy för kunduppgifter här.

Specifikation
Leveranstid Lagervara
Godkänd Ja
Produktvikt (kg) 0
Avser priset en engångsavgift eller är det årsavgiften eller?
Hej Ulf, Priset avser en årskostnad. Med vänlig hälsning, /Magnus
Är det bara kort som går att lista? Jag söker en tjänst även för kameror, telefoner och annat man har med på sin resa och jag vill kunna skriva ut en lista som jag kan ta med. Har ni någon sådan produkt?
Jag är lite osäker vad du skulle vilja göra? SSF Spärrtjänst är just en tjänst för att kunna spärra och anmäla stöld/förlust av kreditkort, bankkort, pass, körkort med mera. Du kanske menar stöldskyddsmärkningen där man kan märka och registrera värdesaker som till exempel kameror, telefoner, smycken med mera.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:SSF Spärrtjänst med ID-stöldsupport
Your Rating