Verisure SmartLock V-Box till Yale Doorman

SmartLock V-Box Mikro är navet i ditt trådlösa Yale Doorman-system. Den kommunicerar trådlöst med upp till sex stycken Yale Doorman V2N lås (genom SmartLock V-Modulen) och ser till så att du kan styra och övervaka dina lås via Verisure appen.

Observera att du måste ha ett Yale Doorman lås (version 2) samt en SmartLock V-Module för att SmartLock ska fungera.

995,00 kr
 
 • Låga priser
 • Snabba leveranser
 • Öppet köp i 15 dagar
Lagervara

Om Verisure SmartLock 

Verisures SmartLock i kombination med det elektromekaniska låset Yale Doorman (version 2) gör att din husnyckel flyttar in i din mobiltelefon. Släpp in städerskan även om ingen är hemma. Skapa koder till husvakten som får tillgång till hemmet när du är bortrest. Få information om vem som låser upp dörren hemma när du är på jobbet. Genom att koppla upp låset till ditt Verisure larmsystem kan du till och med larma av i samband med att du låser upp dörren. SmartLock fungerar både med och utan Verisure larm! Inga abonnemangsavgifter tillkommer!

SmartLock V-Box Mikro är navet i SmartLock systemet. Den kommunicerar trådlöst med bland annat SmartLock V-Module och ser till så att du kan styra och övervaka den via Verisure-appen. SmartLock V-Box Mikro kommunicerar via Ethernet och kräver därför fast bredbandsuppkoppling och en ledig nätverksport i din router. Du kan alltid utöka systemet genom att koppla på fler produkter och tjänster från Verisure.

Du kan styra upp till sex stycken Yale Doorman lås med V-Box Mikro.

Om Yale Doorman SmartLock V-Box 

Installation av SmartLock V-Box Mikro

Installationen är mycket enkel:

 • SmartLock V-Box Mikro kopplas mot din befintliga gateway/router med nätsverkkabel. 
 • Observera att för att kunna koppla upp Yale Doorman via SmartLock behövs tillgång till Internet (genom en sedvanlig bredbandrouter eller gateway). Kommunikationen mellan SmartLock V-Module och SmartLock V-Box Mikro sker trådlös. 


Verisure App

Skapa ett kostnadsfritt konto på www.verisure.se under 'Mina Sidor'. Sedan kan du koppla upp ditt Yale Doorman lås till Verisure appen i din mobiltelefon. Några exempel på vad du kan göra:

 • Låsa och låsa upp din dörr från mobilen
 • Få meddelande när någon kommer hem eller lämnar hemmet
 • Se logg över vem som gick in och id vilken tid
 • Lås upp och larma av med en knapptryckning på låset eller låsa och larma på med en knapptryckning
 • Via Mina sidor (ej APP) kan du även ändra koder på användaren.

 

Verisure appen finns för Apple iOS, Android och Windows Mobile.

Hämta i AppStore På GooglePlay Windows Phone Store

 

Tekniska specifikationer

 • Spänning: Via USB adapter
 • Mått (B x H x D) 77 x 77 x 21 mm
Specifikation
Leveranstid Lagervara
Garanti 2 år
Certifikat CE
CE märkning Ja
Färg Vit
Produktvikt (kg) 0.3000
Är Verisure SmartLock V-Box till Yale Doorman kompatibel med Yale Doorman V2?
Verisure SmartLock V-Box till Yale Doorman är kompatibel med Yale Doorman V2N, under förutsättning att man har en Verisure SmartLock V-Modul installerad i Yale Doorman V2N låset.
Jag får ingen kontakt med Yale Doorman via SmartLock V-Box! Jag är inkopplad på et Skanskanätverk. Pratade med våran teckniker och han ville ha uppgifter på vilka portar som används av SmartLock V-Box Är det något som ni kan hjälpa mig med?
Det ska inte behövas någon port-forwarding, port-mapping eller annat för att få Yale Doorman att fungera. Samtidigt är vi inga nätverksexperter och ännu mindre experter på Skanska nätverk varför jag rekommenderar att era nätverkstekniker kontaktar Yales / Verisures tekniska support direkt.
Fungerar det med två stycken Yale Doorman SmartLock Boxar till samma app? Tänkte en till huset och en till garaget som står en bit ifrån. Finns det annars en lösning att integrera ett lås till garaget?
Det går alldeles utmärkt att koppla två stycken Yale Doorman lås till en SmartLock Box. Du behöver i så fall bara en SmartLock Box och sedan en SmartLock Modul till varje Yale Doorman lås (alltså 2 st).
Fungerar Verisure Smart Lock Box med andra komponenter, till exempel klimatkontroll eller kameror?
Verisure Smart Lock. Box fungerar idagsläge endast med Yale Doorman och Verisure larm.
Fick du inte svar på din fråga?
Write Your Own Review
Du recenserar:Verisure SmartLock V-Box till Yale Doorman
Your Rating